Universum Valens Beta

Oorspronkelijk: 2022.

Kalender Concordance

Gregoriaanse Kalender Valens Beta Universum Gebeurtenissen Valens Beta Universum

Meer dan 13 miljard jaar VC.Ontstaan van het Valens Beta universum.

8000 VC

(Njitnelav nr. 7)

De Njitnelav arriveert in dit jaar vanuit ongeveer een miljard jaar in de toekomst (het jaar 1000012400. Hij zit in een oneindige lus.

Hij ontmoet de vrouw Marla en wordt verliefd op haar en zij wordt verliefd op hem. Voor hem is het zijn tweede keer. Voor haar de eerste. Omdat hij echter zich niet waardig acht raakt hij gefrustreerd en vanuit hem maakt een schaduwwezen zich los (Njitnelavs virus gedevolueerd tot het virus AZV-002). Het is een deel van Zirkon en het wezen verkracht en vermoordt Marla in de door hem geschapen Hel dimensie. Uit de verkrachting ontstaan een aantal zoons (AZV-002 gemuteerd tot het virus AZV-019), waaronder Ennefeen Zirkon, en een dochter genaamd Aurora Zirkon (AZV-002 gemuteerd tot AZV-047). De zoons lijken op het schaduwwezen Zirkon en Aurora op haar moeder Marla.
De mooie Aurora Zirkon groeit op tot een prachtige godin die in staat is van uiterlijk veranderen. Door de eeuwen heen zal Aurora de bron vormen voor veel mythes rond liefdes- en vruchtbaarheidsgodinnen zoals Hathor, Bastet, Astarte, Freya, Aphrodite en Venus.

De zoons van Zirkon leveren vaak onderling stijd totdat één van hen uiteindelijk overblijft: Ennefeen Zirkon.(Njitnelav nr. 2)

De Njitnelav is ook in die hel en nadat hij eruit komt is hij een deel van zijn herinneringen daaraan kwijt. Hij begint aan zijn 1.000.000.000 jaar lange reis over de Aarde.
Kegar wekt Marla weer tot leven en hij en Marla krijgen een zoon genaamd Trent Kegarson (AZV-010 gemuteerd tot AZV-017) nadat het geweten van deze Kegar, genaamd de Rechter, aan Marla zijn macht heeft gegeven en met Kegar is gefuseerd.
Trents grote hobby is de liefde bedrijven met mooie vrouwen. Per eeuw heeft hij altijd één grote absolute liefde, een verbijsterend mooie vrouw waarmee hij de rest van haar leven doorbrengt. Emotioneel kan hij maar één zo'n relatie per eeuw aan. In alle gevallen ontstaan hieruit kinderen. Gezien zijn onsterfelijkheid recessief is, zijn zijn kinderen meestal zelf niet onsterfelijk. Al leven ze soms wel bijzonder lang en zijn ze zonder uitzondering intelligent, creatief, sterk, gezond en zeer levenslustig.7980 VCKegar en Marla versmelten tot Ke-Mar-gar-la.

3000 VCTrent Kegarson trekt door Europa, Afrika en Azië en ziet diverse beschavingen komen en gaan. De Njitnelav komt hij soms per ongeluk tegen. Niet erg. Dat is de eerste incarnatie van zijn eigen vader. In Engeland helpt hij bij de bouw van Stonehenge.

1200 VCTrent Kegarson raakt depressief door de ondergang van de Minoïsche beschaving en besluit om maar een paar eeuwen te gaan zwemmen. Hij komt alleen uit het water om wat anders te eten dan vis.753 VCTrent Kegarson is het zwemmen beu en komt weer aan land. Hier beleeft hij enkele eeuwen plezier aan de opkomst van een nieuwe beschaving en ontmoet veel wetenschappers en kunstenaars die de beschaving naar een hoger plan tillen.

Zijn halfzus Aurora Zirkon is puur de Liefedsgodin uithangen beu en manifesteert zich naast Liefdesgodin nu ook als diverse andere Godinnen zoals Isis, Seshat, Hecate, Athena, Minerva, Diana en Artemis. Wijsheid, wetenschap, kunst en strijdbaarheid zijn dingen die ze nu omarmt.

Stichting van de stad Rome.415Trent Kegarson raakt opnieuw depressief als zijn vriendin Hypatia van Alexandrië wordt vermoord. Opnieuw kiest hij voor een verblijf in de middellandse zee en dit keer besluit hij meer dan duizend jaar weg te blijven. Af en toe maakt hij uitstapjes naar diverse oceanen.1000Trent Kegarson heeft een goed gesprek met Leif Eriksson. Kort daarop moet hij levensechte draken bestrijden die zeer waarschijnlijk een bijproduct zijn van experimenten van James Isaac Parker nadat deze door Lilith Anderson zijn gesaboteerd. Om zijn overwinning te vieren verleidt hij een schone jonkvrouw genaamd Vina die hem hielp bij het verslaan van de draken. Ze schenkt hem een zoon genaamd Valentini, een voorouder van Sean Terstark Senior, de echtgenoot van Heather Locke. Hij is hiermee ook een voorouder van Sean Terstark II.1450Trent Kegarson vermant zich en komt dit keer definitief aan land. Hij wil de schade inhalen en ontwikkelt zich tot een homo universalis. Hij vindt wederom inspiratie bij wetenschap en kunst. Zijn grote hobby blijft zijn favoriete bezigheid: vrouwen. Sommigen denken dat hij een inspiratie vormt voor het verhaal van Don Juan.1588Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden1688(Voorouders Kate en Emma Phoenix nr. 3)

De NIS Phoenix, met Team Phoenix aan boord, bezoekt vanuit het jaar 1984 in 1688 het universum waar actrice Kate Phoenix de vrouwen aan boord zal spelen in de jaren 1980. Ze besluiten een tijdje in deze tijd te blijven. De acht vrouwen worden in dat zelfde jaar nog de betovergrootmoeders van Walter Star, een directe voorouder van Kate en Emma Phoenix.Glorious Revolution. De eerste statelijke band tussen Britten en Nederlanders.1770(Voorouders Kate en Emma Phoenix nr. 4)

Geboorte van Madelyne Phoenix, dochter van Jean Phoenix en Walter Star. Madelyne Phoenix is een directe voorouder van Kate en Emma Phoenix. Walter Star is een achterachterkleinzoon van alle acht vrouwen van Team Phoenix< van de NIS Phoenix. De acht van de NIS Phoenix zijn vrouwen die in dit universum fictief zijn, maar die in films met passie gespeeld zullen gaan worden door Kate Phoenix, hun eigen nakomelinge.1788Trent Kegarson verleidt de mooie Jean Phoenix. Zij is zijn honderdste echtgenote. En ze wordt de moeder van zijn honderdste nakomeling die hijzelf mede zal opvoeden. Hij blijft bij haar tot haar dood in het jaar 1850.

1795De Bataafse Republiek.1815Het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden.1830(Voorouders Jennifer Milano nr. 1)

JM: De NIS Boston en de NIS New York arriveren hier vanuit het jaar 12401.
De vrouwen aan boord, de twaalf 'Bruiden van Vance' van de Sombrero melkweg , worden voormoeders van Jennifer Milano die geboren gaat worden in het jaar 1966.

De Koninklijke Federale Unie van de Verenigde Koninkrijken van Groot-Brittannië, Wales, Schotland en Ierland en van de Verenigde Koninkrijken van de Nederlanden, België en Luxemburg (Royal Federal Union, RFU). Progressieve krachten voeren de boventoon en sociale en culturele hervormingen worden doorgevoerd. Slavernij en horigheid behoren voortaan tot het verleden. Racisme gaat grotendeels ten onder en emancipatie rukt op.

1866

  (MACM nr. 3) (Voorouders Scarlett Theron en Meika Murray nr. 2)

  De vrouwen van Team Memphis bezoeken met hun schip, de NIS Memphis, vanuit het jaar 2014 het jaar 1866. Ze worden er verliefd en krijgen allen, korte, relaties met mannen die in dat jaar leven. Later dat jaar schenken ze het leven aan alle grootouders van Imogen Hathaway, de moeder van Scarlett Theron en Meika Murray.

  De ouders van Imogen Hathaway worden in de RFU leiders in een nieuwe culturele beweging, genaamd 'Artamofemsci' (Art, Amour, Féminisme en Science, AAFS), in Frankrijk gesticht door Aurora Zirkon onder de naam Azura Dageraad, die wetenschap, techniek, kunst, cultuur, feminisme, mensenrechten en polyamorie op een speciale manier combineert. De beweging begint klein, maar wanneer links-liberale, sociaal-democratische en milieu-activistische stromingen er zich op een natuurlijke manier in gaan vermengen krijgt het een momentum die zijn weerga niet kent. Azura Dageraad schrijft een befaamde quadrologie die een grote impact zal hebben op de geschiedenis van de mensheid:
  1. "De Kracht van Kunst" (of "Hoe kunst voor de mens even belangrijk is als voedsel en water omdat ook de geest en het gevoel levensonderhoud nodig hebben. Creativiteit en inspiratie zijn het begin van alles.");
  2. "Liefde is de Weg" (of "De voornaamste kracht die mensen verbindt moet vrij zijn opdat mensen in geluk van elkaar kunnen genieten zonder beperking, dwang of schaamte. Volwassen Consent is de enige regel.");
  3. "Vrouw!" (of "Laat geen enkel deel van de, mannelijke, mensheid eraan twijfelen dat elk ander deel van de mensheid, het vrouwelijke deel voorop, gelijkwaardig is. Een dominante vrouwelijke invloed kan misschien gunstig zijn voor de mensheid en de man in het bijzonder.");
  4. "Kennis is de Zegen" (of "Wetenschap is de manier om de wereld te begrijpen en te verheffen. Het is het ultieme instrument.").

  Conservatieve rechtse krachten van het patriarchaat proberen er tegen te protesteren, maar moeten ertegen het onderspit delven.  Naast 'Artamofemsci' schept Aurora nog een andere hobby om haar tijd mee te vullen. Ze begint het volledige potentieel van haar psionische krachten echt te benutten en vliegt op eigen kracht naar de Maan om daar een geheime basis te bouwen.

1947Geboorte van Heather Heidi Locke, dochter van Malcolm Locke en Natalie York. Ze zal negentien jaar later een kloon krijgen met de naam Mara Locke.

Heather wordt een genie op het gebied van jeugd en genetica en als vurig aanhangster van de 'Artamofemsci'-beweging en de vrije liefde zal ze middelen ontwikkelen die ze eerst op haarzelf uit zal gaan testen.

Ennefeen Zirkon verwekt bij Gloria Walsh een zoon die hij 'Heretren' noemt.

Start van de drooglegging van de zuidelijke helft van de Noordzee en stichting van Doggerland, de gezamenlijke provincie van de RFU. Het is een project om diverse landsdelen te beschermen tegen overstromingen en vooral ook een politiek project waarmee de RFU het proces van de omvorming van de voormalige imperia tot het Commonwealth of RFU, CORFU) verwerkt. Het koninkrijk Denemarken sluit zich aan en wordt lid van de RFU. De RFU wordt de machtigste staat van Europa.1957Stichting van Doggerstad, de hoofdstad van de RFU.
Samen met diverse andere Europese landen (Frankrijk, West-Duitsland, Italië, Noorwegen en Zweden) vormen de landen van de RFU het begin van de Europese Economische Gemeenschap (EEG).

Een experiment in de Verenigde Staten om tot een nieuw biowapen te komen ontploft zodat grote delen van het land worden besmet. Dit leidt tot een verhoogde vruchtbaarheid in diverse staten waardoor er daar een gigantisch overschot aan meisjes worden geboren. Slechts één procent van deze geboortegolf is mannelijk. Een nadeel is verder dat een micro-organisme ontsnapt dat bijdraagt aan het broeikaseffect waardoor er vaker tropische hittegolven ontstaan. Gezien de regering van de Verenigde Staten dit geheim houdt zijn er nauwelijks mensen die ervan weten. De Verenigde Naties noemt het fenomeen de 'Globale Feminisering Boom' 'GFB'. Het overschot aan vrouwen, de 'GFB' dames, leidt later wel tot een gigantische versterking van de 'Artamofemsci'-beweging wereldwijd en zal cruciaal blijken voor de wereldvrede.1959Geboortes van de eeneiige tweeling Susan en Monique de Groot. Omdat hun ouders armlastig zijn staan ze Monique af aan het echtpaar Roger en Diana Day-Knight waar ze opgroeid als Rachel Day. De tweeling zal elkaar nooit tegenkomen.

1960Geboorte van Kathleen Frances Smith.1961John F. Kennedy geeft het startsein voor het Apollo programma: 'I believe this nation should commit itself, to achieving the goal, before this decade is out, of landing a man on the Moon and returning him safely to the earth.' (speech voor het Amerikaanse Congress op 25 mei).

Geboortes van Lana Debbie Ishikaw en Carina Elizabeth Toyota.1962John F. Kennedy bij de Rice University: 'We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard.'

Geboortes van Donna Mariska Tate en Candy Angela Jones.1963Geboortes van Penny Astrid MacGyver, Carol-Annelijn Rose May, Wendy Carla Parkman, Lina Adelheid Jasperina Duval, Catharina Silvia Anna Sweet, Luna Terra Ra, Jane Pamela Good, Barbara Lorna Seymour-Cox en Tessa Daisy Candy.1964Geboortes van Betty Henriėtte Banning, Fatima Agnetha Wesley, Kathy Anita Lee, Lisa Denise Candy, Beth Angelique Starr, Liana Andromeda Starr en Mary Conny Miranda Cox.1965Trent Kegarson verleidt Heather Locke.

Geboortes van James en Walter Kegarson, tweelingzoons van Trent Kegarson en Heather Locke. Ze staat haar zonen af voor adoptie. Trent Kegarson brengt hen onder bij een pleeggezin. Heather heeft haar oog laten vallen op Sean Terstark, en kan daarbij nog geen kinderen gebruiken. Ze breekt daarmee Trent Kegarsons hart. Hij had haar graag als zijn grote liefde van de twintigste eeuw gehad. Hij drinkt daarna zoveel alcohol dat hij het gezicht van Heather volledig vergeet.

Om zijn verdriet om te zetten in toch iets positiefs besluit Trent Kegarson om kinderloze echtparen te helpen om kinderen te krijgen door op te treden als zaaddonor. Hij vraagt dan wel het echtpaar telkens om wat te doneren aan een goed doel.

Sean Terstark (Senior) en Heather Locke treden in het huwelijk.(Voorouders Scarlett Theron en Meika Murray nr. 3)

Geboortes van de eeneiige tweeling Scarlett Danielle Murray en Meika Imogen Murray op Halloween. Het zijn dochters van Walter Murray en Imogen Danielle Hathaway.

1966Geboorte van Maria Elizabeth Helena Astrid Francesca 'Mara' Locke op de verjaardag van D-Day. Ze is een volmaakte kloon van Heather Terstark-Locke. Ze wordt geadopteerd door Heathers broer Jeff en zijn vrouw Carrie White. Ze groeit op in het plaatsje Zegschij-Sprucphord, aan de Hoofdstraat nr. 628.

Heather Terstark-Locke test een experimenteel middel op zichzelf waardoor ze er voor altijd er uit al zien als de leeftijd die ze nu heeft. Ze geeft haar kloon stiekem hetzelfde middel waardoor zij vanaf achttienjarige leeftijd haar uiterlijk niet ouder zal zien worden. Ook intern doet het middel haar lichaam goed.
Omdat het middel zeer succesvol en veilig is brengt Sean Terstark Senior samen met zijn vrouw Heather het middel, 'Ambrovitale', op de markt en verdienen ze er fortuinen mee. Bijwerkingen van 'Ambrovitale' zijn dat het ook zeer goed werkt om ziektes, en dan vooral geslachtsziektes, te bestrijden en te voorkomen, en dat de aantrekkingskracht, het libido, de potentie en de vruchtbaarheid erdoor magnitudes versterkt worden.

Kort daarna brengen de Terstarks ook een volmaakte kunstmatige baarmoeder op de markt, hetgeen de emancipatie van vrouwen aanzienlijk versterkt.

Geboortes van de eeneiige tweeling Emma Honey Phoenix en Katherine Alice 'Kate' Phoenix en van Wally Marin Adrian Valens op de dag dat Kate Bush jarig is. Wally Valens groeit op in Zegschij-Sprucphord, aan de Hoofdstraat nr. 624. Mara en Wally leren elkaar al vroeg kennen en waarderen.

Aurora Zirkon speelt een paar maanden voor nanny bij baby Wally Valens. Ze geeft hem daarbij heimelijk ook borstvoeding. Het versterkt zijn algemene gezondheid door zijn immuunsysteem een permanente boost te geven. Een eigenschap die hij later zal overdragen via coïtus.

Star Trek begint.(Voorouders Jennifer Milano nr. 2)

Geboorte van Jennifer Milano, voorouder van Vicky Vance, en afstammelinge van de twaalf 'Bruiden van Vance' van de Sombrero melkweg.1969Star Trek wordt na drie jaar stopgezet.

De Apollo 11 bereikt de Maan. Maanlander Eagle landt met aan boord Neil Armstrong en Ed 'Buzz' Aldrin. Michael Collins blijft in het moederschip Columbia achter.Geboorte van Amanda Susan Parker op de dag dat Barbara Bach jarig is.

1970Wally Valens en Mara Locke worden vrienden.

Geboorte Liz Pelt.

1973Start Star Trek: The Animated Series.

Geboortes van Robert Summers en Jolene April.

1974Star Trek: The Animated Series wordt stopgezet.

1975Geboortes van Sean Terstark II en Lizette Oase.

Apollo-Sojoez-testproject.

Het gigantische overschot aan jonge vrouwen, de 'GFB' dames, ontstaan door de publiekelijk ontkende ramp van 1957, probeert op andere continenten aan de man te komen. Vele tientallen miljoenen trouwlustige Amerikaanse vrouwen en meisjes overspoelen Europa en in diverse steden in Europa ontstaat ook een gigantisch overschot aan vrouwen. Vooral het liberale Nederland is heel erg populair. In veel gebieden is de verhouding zelfs 1 man op 100 vrouwen. Het fenomeen 'deelman' ontstaat. Veel vrouwen ontdekken door de situatie ook de vrouwenliefde. Ook in de politiek gaan vrouwen domineren.

De sociaal revolutionaire film 'Möbius Love', met Sharon Tate en Mia Farrow in de hoofrollen, speelt hierop in. De makers van de film, losjes geïnspireerd door Harrisons 'The Technicolor Time Machine', Asimovs 'The End of Eternity', A.E. van Vogts 'The Mating Cry' en vooral Robert Heinleins 'Glory Road' houden in hun episch tijdreisdrama en liefdesfilm, een pleidooi voor de vrije liefde en losse, praktische, 'netwerkhuwelijken' als middel om de mens te bevrijden van constricties. De 'Artamofemsci'-beweging omarmt de film omdat de cultuur in 'Möbius Love' een duidelijk progressief liberaal feministische boventoon heeft. De enige controverse was het casten van Sharon Tate die zes jaar geleden nog in het nieuws was wegens het door het hoofd schieten van Charles Manson. De jury sprak haar destijds vrij.1978Wally Valens en Mara Locke krijgen verkering. Het is zomer en ze gaan samen van de lagere school naar de scholengemeenschap in de naburige gemeente. In de brugklas houdt hun relatie stand, ondanks puberaal gedoe in hun omgeving.

1980Aurora Zirkon is onder de naam Aurora Young een docente aan de middelbare school waar Wally Valens les krijgt. Ze geeft Lichamelijke Oefening, Biologie en Nederlands. En hem geeft ze een beetje van zichzelf door met hem te flirten. Vooral ook bij schooldansfeesten. Ze stimuleert zo zijn ambitie om schrijver te worden en zijn zelfverzekerdheid ten op zichte van mooie vrouwen. Ze weet hem zo over haar te laten fantaseren en te dromen. Wanneer hij eenmaal over haar droomt bezoekt ze hem in de nacht en bedrijft ze in het echt de liefde met hem waarbij hij gelooft dat hij slechts droomt. Wally Valens wordt ook verliefd op Aurora Young en leert onbewust heel veel over de liefde en over vrouwen van haar. Tijdens een aantal van de nachten wordt hij zich er daadwerkelijk van bewust en bedrijft de liefde met Aurora Young bij volle bewustzijn. Hij belooft haar plechtig dat het hun geheim zal blijven. Hij zal het nooit tegen iemand vertellen. Hij wil niet dat Aurora Young in juridische problemen komt. En zijn eigen Mara Locke mag het zeker nooit weten.

Wally Valens en Mara Locke worden echt geliefden en bedrijven voor de allereerste keer in haar leven de liefde.

Onder druk van de 'GFB' wordt in Nederland de wetgeving zo aangepast dat het burgerlijk huwelijk opengesteld wordt voor mensen van gelijk geslacht. De rest van de wereld volgt snel. In het kielzog daarvan wordt het ook mogelijk dat meerdere mensen Samenlevingscontracten met elkaar sluiten zodat ze een netwerk met elkaar kunnen vormen. De Samenlevingscontracten zijn nog geen volwaardig huwelijk, maar in de praktijk worden ze wel al zo gezien c.q. juridisch als zodanig behandeld.1981Scarlett Theron en Meika Murray komen elkaar tegen in het eerste jaar van de bovenbouw van hun middelbare school. Ze komen achter de waarheid over hun adoptie en weten dat ze biologische zussen zijn.1982Wally Valens schrijft zijn eerste boek en wordt gelijk multimiljonair. Zijn ouders en zijn familie hoeven eigenlijk voor het geld nooit meer te werken.
Hij heeft gelijk een enorme schare fans. Vooral zijn vrouwelijke fans zijn zeer enthousiast. Wally Valens ontvangt meer dan duizend huwelijksaanzoeken. De vurige huwelijksaanzoeken worden bij de rest van zijn fanmail gearchiveerd, inclusief al Wally's lieve antwoorden op al die lieve brieven.
Mara Locke vindt het best grappig. Ze is overtuigd dat juist zij met Wally zal gaan trouwen. Dat ze meer dan duizend andere vrouwen heeft verslagen. Vrouwen zo mooi dat elk van hun gezichten duizend schepen had kunnen lanceren. Met liefde en plezier helpt ze Wally met het schrijven van de afwijzingen omdat al die afwijzingen in feite liefdesbrieven aan haar zijn waaruit blijkt dat Wally Valens haar volledig aanbid. Wally's antwoord op haar eigen huwelijksaanzoek aan hem, de eerste van de meer dan duizend, lijst ze in omdat dat antwoord het enige positieve is. Eenvoudig weg: "Ja, jij zult mijn vrouw worden".
De beleefde afwijzingen die Wally als antwoord stuurt, waarbij hij constant verwijst naar zijn geliefde Mara Locke en zijn liefde voor haar, vinden ze zo mooi en zo lief dat ze allemaal nog verliefder op hem worden.

Kate en Emma Phoenix sluiten een heilig pact. Ze zijn allebei smoorverliefd op Wally Valens en beloven elkaar dat ze allebei zullen proberen Wally Valens te krijgen en zodra de eerste hem te pakken heeft ze hem meteen met de andere zal delen.

1983Diverse vrouwen proberen een wig te drijven tussen Wally Valens en Mara Locke. Geen van hen slaagt daarin.1984Mara Locke verdwijnt uit het leven van Wally Valens. Ze is achter de waarheid gekomen over haar afkomst en gaat naar haar oorsprong toe: haar origineel Heather Terstark-Locke. Wally Valens blijft met een gebroken hart achter.

Heather Terstark-Locke accepteert haar kloon Mara in haar leven en leert zo van de relatie die Mara had met Wally Valens. Heather doet zich uit nieuwsgierigheid voor als Mara en weet zo Wally te verleiden om een weekeinde lang met haar de liefde te bedrijven. Zogenaamd een soort afscheidscadeau van Mara. Wally denkt inderdaad dat mevrouw Heather Terstark-Locke zijn Mara is.

Wanneer Heather Terstark-Locke weer terugkeert bij haar man weet hij dat ze overspel gepleegd heeft, zonder te weten met wie exact, en vraagt hij een echtscheiding aan. Zij accepteert deze, maar blijft na de scheiding bij hem wonen omdat ze zwanger is.

In de nachten daarna wordt Wally Valens in zijn bed bezocht door Aurora Zirkon in de vorm van Aurora Young. Ze troost hem zo en zorgt dat hij klaar is voor de volgende fase van zijn leven.
In de zomer neemt Aurora Zirkon, nog steeds onder de identiteit van Aurora Young, Wally Valens mee op een zwoele week vakantie. Ze is niet langer zijn docente en ze verleidt hem. Wally is nu achttien en alles met Aurora Young is toegestaan. Ze leert hem alles wat ze van de Liefde weet en zorgt ervoor dat hij een volmaakte minnaar wordt. Zelfs magnituden beter dan haar halfbroer Trent Kegarson.
Project: XLVI. Halverwege de vakantie wordt Aurora zo heftig verliefd op Wally dat ze met hem en alle vrouwen waarmee hij intiem is een bijzondere vorm van nieuw leven wil scheppen. Dit in het kader van wat ze haar ''XLVI'' 'Artamofemsci' kunstproject noemt. Telkens wanneer Wally Valens de liefde bedrijft met vrouwen ontstaan daarbij zygoten in de baarmoeders van die vrouwen. Deze zygoten teleporteert Aurora dan uit de baarmoeders van die vrouwen naar haar eigen baarmoeder. Eenmaal in haar baarmoeder fuseert ze bepaalde genen van al die zygoten tot één nieuwe superzygote, het kind van Wally Valens en al zijn minnaressen. De bronzygoten worden vervolgens geteleporteerd naar de baarmoeders van weer andere vrouwen die heel graag een kind van Wally Valens willen hebben. Aurora hoeft er niet zelf bij aanwezig te zijn omdat ze Wally Valens via seks besmet met haar in haar eigen lichaam aangemaakte supervirus AZV-047-XLVI, dat hij via seks op de vrouwen overbrengt en dat al die handelingen kan verrichten. Aurora vraagt hem om elke vrouw waarmee hij de liefde bedrijft expliciet te informeren over haar project en vooraf toestemming te vragen om met het project mee te werken. Al zijn minnaressen geven die toestemming met liefde en plezier.

Kate Phoenix begint aan het begin van de zomer, aan haar korte, maar heftige en succesvolle, loopbaan als actrice. Haar tweelingzus Emma Phoenix treedt één keer op als haar bodydouble wanneer Kate een tweeling speelt. Emma blijft actrice. Hoofdzakelijk in erotische thrillers.
Kate Phoenix speelt in vijf films personages die elders in andere universuma echt zijn. Haar laatste rol, aan het einde van de zomer, is in een film gebaseerd op een boek van Wally Valens.
Kate en Wally beginnen door die film van elkaar te dromen. Zo intens dat zelfs de personages die Kate speelt elders in andere Universa en in andere tijden die dromen ook dromen. Iets in Kate is zo machtig dat ze daartoe in staat is.(Voorouders Kate en Emma Phoenix nr. 2)

Ongemerkt bezoekt de NIS Phoenix (Team Phoenix) de het jaar 1984 vanuit het jaar 2014.
De vrouwen aan boord zijn afkomstig uit diverse andere universa en ze weten dat in dit Valens Beta universum een vrouw genaamd Kate Phoenix, een actrice, leeft die hun levens in films verbeeldt. Ze weten ook dat deze Kate Phoenix later een relatie zal krijgen met Wally Valens en ze zijn nieuwsgierig naar Wally Valens. Via de dromen weten ze ongeveer hoe hij is, maar ze willen ook echt zelf hem ervaren.
Daarom ontvoeren ze hem eventjes door hem aan boord te teleporteren en hem te verleiden.
Na afloop teleporteren ze hem terug naar het exacte tijdstip en plaats vanaf waar ze hem genomen hebben.
Wally Valens denkt dat hij dit allemaal gedroomd heeft.
De NIS Phoenix reist verder terug, naar het jaar 1688. De dames weten wat ze moeten doen om Kate en Emma Phoenix geboren te laten worden.Na haar 'acteerzomer' begint Kate serieus aan haar studies astronomie en archeologie.

Wally Valens gaat vervolgens in Leiden wonen en studeren. Hij verblijft er in hotel ''t Einde'. Hij krijgt er kost en inwoning in ruil voor zijn gratis diensten op ict gebied. Met zijn bazin Susan de Groot klikt het heel erg goed.(Lilith Anderson nr. 4)

Lilith Anderson arriveert vanuit het jaar 2013 om de vader van haar nemesis James Isaac Parker te onderzoeken. Ze doet zich voor als studente natuurkunde. Ze wordt tijdens haar eerste ontmoeting met Wally Valens smoorverliefd op hem. Ze vraagt zich af waarom zij, een geharde en getrainde agente van het glorieuze Ner, zo verliefd is op Wally, en besluit hem te blijven volgen. Ze schaamt zich een beetje dat ze te weinig over hem heeft gelezen om zijn geschiedenis echt goed te kennen. Een ander deel van haar kijkt ernaar uit om hem helemaal te leren kennen. Zo zeer zelfs dat haar oorspronkelijke missie een beetje naar de achtergrond zakt. Op een gegeven moment laat ze alle schaamte varen en besluit ze dat Wally Valens beminnen, op wat voor manier dan ook, haar hoofdmissie is.

  (Lilith Anderson nr. 5)

  Lilith Anderson weet de hand te leggen op een kopie van Wally's fanarchief en doet een grondige analyse van vooral de rubriek met alle huwelijksaanzoeken. Vooral een vrouw genaamd Kathleen Smith vindt Lilith bijzonder interessant. Lilith benadert, verleidt en trouwt met Kathleen Smith en samen met de bloedmooie Kathleen richt Lilith een geheim genootschap op.
  Lilith en Kathleen selecteren uit de berg van meer dan duizend huwelijksaanzoeken die in het fanarchief te vinden zijn tien bloedmooie biseksuele echtparen, bestaande uit de mooiste vrouwen die graag iets met Wally Valens willen hebben.
  De selectiecriteria voor de Wally beminnende dames zijn bijzonder streng:
  1. Ten tijde van de Date moeten ze hun doctoraal al summa cum laude gehaald hebben en te boek staan als supergenie;
  2. Ze moeten een groot fan zijn van het werk van Wally Valens en het canon heel goed kennen, beter nog dan Wally zelf;
  3. Zeer assertief en agressief zijn;
  4. Volledig verliefd zijn op Wally Valens; en
  5. Wally Valens moet hen zo bloedmooi vinden dat hij deze vrouwen letterlijk niet kan weerstaan.

  De twintig vrouwen die Lilith benadert treden graag toe tot het genootschap en de groep noemt zich de 'Bruiden van Valens'. Doel van Lilith is om Wally een aantal heel spannende dates aan te bieden met al die mooie vrouwen. Lilith wil niets anders dan hem gelukkig maken.
  Om het fan zijn te vieren bedenken Lilith en Susan de 'Dynamische Fan Dinner Date (DFDD)'.

  Wally Valens begint aan een reeks van twee dozijn Dynamische Fan Dinner Dates (DFDD) met vrouwelijke fans van hem. Hij denkt ten onrechte dat het een idee is van zijn uitgever. Romantische ontmoetingen tussen de schrijver en zijn allermooiste vrouwelijke fans die hem als 'Hun Valentijn' beschouwen. Alle Dates zijn bloedmooie voormalige natuurkundestudentes uit zijn omgeving. De dates worden altijd gehouden op de laatste zaterdag van de maand.

  Lilith Anderson zorgt ervoor dat zij op zaterdag 25 augustus 1984 zijn allereerste DFDD is. Dankzij haar telepresentie gaven kan Lilith via die andere vrouwen blijven genieten van Wally Valens door hun lichamen via haar geest over te nemen en te gebruiken alsof het haar eigen lichaam betreft. Voor haar is het alsof ze illegaal een televisiekabel aftapt. De vrouwen waarbij ze dit doet hebben geen idee dat Lilith 'over hun schouder' meekijkt en meegeniet. De vrouwen denken dat ze zelf volledig alle controle hebben. Het is alsof Liltih hen als een overall aantrekt en volledig hun lichamen kan gebruiken alsof het haar eigen lichaam betreft. Ze doen absoluut niets dat ze zelf niet zouden doen.
  Haar mentale connectie met de vrouwen is zelfs zo sterk dat, wanneer de vrouwen sterven, hun geesten een deel zullen zijn van Liliths eigen geest.
  Daarnaast heeft Lilith Anderson de beschikking over een soort onzichtbare micro probe sensoren (MPS) die rechtstreeks op al haar zintuigen zijn aangesloten. Hiermee heeft ze ook een puur technologisch middel om alles te ervaren waar ze haar MPSen op af stuurt. De MPSen heeft ze vooral nodig bij die situaties waar de vrouwen die ze wil bespioneren immuun zijn voor haar telepathische en telepresentie gaven. De probes zijn klein genoeg om ongemerkt door de huid het lichaam in te dringen en direct naar de hersenen te transporteren alwaar ze zich vastzetten in de homunculus sensorisch zodat signalen die daar binnenkomen en verwerkt worden direct ook doorgestuurd worden naar de homunculus sensorisch van Lilith Anderson zelf. Voor haar is het the next best thing vergeleken bij directe telepresentie. Een variant die ook goed zou werken met de homuculus motorisch is problematisch en niet beschikbaar, maar zou als dat echt zou werken bijna even goed zijn als telepresentie. Een ander nadeel is dat ze alleen genoeg machines heeft voor slechts zes vrouwen.


  De tweede DFDD is met Kathleen Smith op zaterdag 29 september 1984.
  De helft van de tijd heeft Lilith Anderson de volledige controle over Kathleens lichaam.1985Geboortes van Tara en Isabella, tweelingdochters van Wally Valens en Mara Locke.

Geboorte van Christopher Locke, zoon van Wally Valens en Heather Locke.

Geboorte van Anna Zirkon, dochter van Wally Valens en Aurora Zirkon.

Wally Valens heeft geen weet van deze geboortes.(Lilith Anderson nr. 6)

Geboorte van Anna Anderson, dochter van Wally Valens en Lilith Anderson, via een kunstmatige baarmoeder.

Lilith Anderson zorgt ervoor dat Wally Valens geen weet heeft van dit alles.

Wally Valens heeft tijdens Halloween een liefdesnacht met een mooie vrouw verkleed als Catwoman. Hij weet op dat moment niet dat haar naam Scarlett Theron is. De liefdesnacht is zo bijzonder dat het later een inspiratie vormt voor de eerste SCHC in 1992. Scarlett zelf is ook heel erg verliefd op hem, maar omdat ook haar werkgeefster Susan de Groot Wally wil hebben durft ze haar identiteit niet aan Wally Valens te openbaren. De nacht daarop heeft Wally Valens inderdaad een liefdesnacht met Susan de Groot. Maar omdat Susan zegt dat ze geen vaste relatie wil mag Wally het geen relatie noemen. Ze heeft het te druk met haar baan. Dat beweert ze althans. In werkelijkheid is ze bang om echt verliefd te worden. Wel mag Wally bij haar slapen zolang hij in het hotel woont. Susan leert hem in negen heerlijke maanden alles wat ze weet over de liefde. Scarlett Theron is hier heel verdrietig door. Ze had zelf Wally willen hebben.

Lilith Anderson bewondert de vrije keuzes die Wally gemaakt heeft, maar wantrouwt Scarlett en Susan. Ze zijn haar net iets te mooi en te pittig. Lilith heeft er moeite mee hen via telepresentie te beheersen, maar uiteindelijk lukt het wel.1986Ramp met de spaceshuttle Challenger. De Enterprise spaceshuttle wordt ruimtewaardig gemaakt.

Geboorte van Eddie Theron, zoon van Wally Valens en Scarlett Theron. Wally Valens heeft hier geen weet van. Omdat ze het opvoeden van een kind niet aankan staat ze het af ter adoptie, waarbij ze wel nadrukkelijk betrokken wil zijn bij de opvoeding van haar zoontje.

De mooie Trish Theron, een tijdreizende, dimensie hoppende, Dhampir, arriveert in dit jaar vanuit haar eigen universum (Valens Kappa) / tijdlijn.
Trish adopteert Eddie Theron omdat hij de zoon is van een tegenhangster in het Valens Alpha universum van een overgrootmoeder (Scarlett Theron) van haar. Tricia Theron is de meest verleidelijke vrouw van elk Multi-Multiversum. Geen enkele man of vrouw kan haar weerstaan en ze is in staat elke man en vrouw te verleiden waarmee ze de liefde wil bedrijven. Elke man of vrouw die ze wil hebben is dan ook echt van haar en daar bedrijft ze dan ook echt daadwerkelijk de liefde mee. Zonder enige uitzondering.

Wally Valens heeft nog steeds geen weet van de geboortes van zijn kinderen de afgelopen jaren. Aurora Zirkon zorgt ervoor dat ze al dat soort informatie beheerst.

Wally Valens heeft zijn laatste DFDD van de periode 1984-1986 op zaterdag 26 juli 1986. Met Mary Conny Miranda Cox. Wally Valens verlaat het hotel en Susan de Groot. Scarlett Therons hart is nu echt volledig gebroken.

Kate Phoenix en Amanda Parker leren elkaar kennen tijdens een gezamenlijk project van de universiteiten waar ze studeren. Omdat ze elkaar heel erg mooi vinden experimenten ze met de vrouwenliefde. Na met elkaar de liefde te hebben bedreven besluiten ze geheime minnaressen te worden. Stiekem maakt het extra spannend.(Lilith Anderson nr. 28)

Vanuit het jaar 12356 arriveert Energiewezen Lilith Anderson. Volledig uitgeput door de sprong door tijd en ruimte vlucht ze zo snel mogelijk in het allerbeste lichaam dat er voor haar is: Katherine Alice 'Kate' Phoenix. Energiewezen Lilith beseft dat haar ambities voor Ner geen waarde meer hebben en ze besluit om in Kate's hoofd te blijven, zonder dat Kate dat ooit bewust zal merken. Energiewezen Lilith is er volmaakt gelukkig mee. Voor haar is het puur het paradijs omdat ze weet dat ze terecht is gekomen in het lichaam van de toekomstige vrouw van Wally Valens. Zijn grote liefde! Zijn allergrootste liefde! Ze is volledig in staat alles te weten en voelen wat Kate weet en voelt. Het gevoel is volmaakter dan ooit. Kate's bewustzijn weet van dit alles niets en zal er nooit achter komen.
Actrice Kate Phoenix was net op een stellage van een verlaten filmset geklommen om een stunt te oefenen en verliest door de schok van de komst van een vreemde geest in haar brein haar evenwicht. Geen benul hebbende van wat er nu aan de hand is maakt ze een val die normaal gezien dodelijk zou eindigen omdat ze naast het opvangkussen zou gaan vallen.

(Lilith Anderson nr. 29)

Wally Valens redt op Hawaï het leven van de actrice Kate Phoenix wanneer hij haar opvangt nadat ze op een stellage was geklommen. Wally Valens en Kate Phoenix, bedrijven er ter plekke de liefde. Kate kan haar geluk nauwelijks geloven en deelt in haar trailer stiekem, zonder dat Wally dat beseft, haar nieuwe minnaar met haar lieve zus Emma. Het pact dat ze met Emma hierover sloot is haar even heilig als de liefde voor Wally zelf. Energiewezen Lilith Anderson beseft de juiste keuze gemaakt te hebben en besluit om zich voor de liefde van Wally en Kate in te zetten. Ze beschouwt het voor alle betrokkenen een win-win situatie en ziet zichzelf nu voortaan als een romantische heldin. Lilith zweert dat ze absoluut altijd alles zal doen om Kate te beschermen en haar liefde voor Wally Valens te stimuleren. Energiewezen Lilith beseft ook dat de Scarlett en Susan componenten van haar geest sterker zijn geworden en dat haar geweten ook is gegroeid. Lilith, Scarlett en Susan zijn nu eigenlijk een drie-eenheid Lilith-Scartlett-Susan, met Lilith nog steeds als de leidende, dominante, naamgevende, component. Het Energiewezen dat ze is, is in staat om het uiterlijk van de drie componenten aan te nemen en bij enige inspanning ook de uiterlijkheden van de vrouwen van waaruit haar oorspronkelijke fysieke lichaam is opgebouwd en dat nu een energielichaam is.
Niet dat het voor iedereen zichtbaar is. Energiewezen Lilith Anderson zit nu als een bolletje energie in Kate's hoofd.Wally Valens en Kate Phoenix worden geliefden en gaan samenwonen.

Omdat Wally Valens niet meer in hotel ''t Einde' woont beseffen Scarlett Theron en Susan de Groot dat ze hem heel erg zullen missen. Scarlett vertelt Susan dat ze haar vergeeft en dan pas beseft Susan dat ze eigenlijk Scarlett heeft dwars gezeten. De vrouwen worden intieme hartsvriendinnen en geliefden. Ze sluiten een Samenlevingscontract met elkaar en treden toe tot de 'Bruiden van Valens'.

1987

(James Parker nr. 11)

James Isaac Parker arriveert vanuit de toekomst (het jaar 2015).1988Wally Valens studeert af in Leiden en is doctor in natuurkunde en astronomie en krijgt daarna een baan bij het CERN in Genève.

Emma Phoenix logeert vrijwel altijd bij haar zus Kate en Kate's vriend Wally.1989Wally Valens werkt als astronoom bij een sterrenwacht in Arizona.(James Parker nr. 12) (Njitnelav nr. 1)

James Isaac Parker heeft een reeks machines, opgebouwd uit biljarden nanobots / het transformatievirus (AZV-001), door tijd en ruimte ingezet om informatie te verzamelen en energie te stelen van Kegar en Zirkon. Parker doet een eerste poging om zijn voornaamste machine, de Njitnelav (gebaseerd op virus mutatie AZV-003), te voorzien van een bundeling van die energie, via een 'Geest uit het Blik'.


Een deel van de nanobots ontsnapt spontaan naar andere universa. Vooral ook naar het Valens Prime universum.Vreedzaam protest op het plein der Hemelse Vrede leidt tot democratische hervormingen in China. Amnesty International spreekt van een doorbraak ten goede.

Val van de Berlijnse muur. De dictatoriale regeringen in Oost-Europa vallen. De Soviet Unie valt uit elkaar.1990Wally Valens werkt als astronoom bij een sterrenwacht in Puerto Rico.

Wally Valens neemt daarna zijn Kate Phoenix mee naar Nederland, alwaar hij een nieuwe baan krijgt bij ESTEC in Noordwijk. In eerste intantie betrekken ze aldaar een appartement.
Zijn werk is het plannen van nieuwe projecten in de bemande ruimtevaart. In eerste instantie is dit theoretisch, maar hij hoopt zelf de plannen uit te kunnen voeren en ook zelf astronaut te worden. Daarnaast schrijft hij meerdere succesvolle boeken en merkt dat zijn diverse werkzaamheden heel goed op elkaar aansluiten. Hij richt ook een kleine uitgeverij, genaamd Gradimeulenbeerborn Classics (GC), op om zijn werken, fictie en non-fictie, ook in eigen beheer te kunnen uitgeven.

Kate Phoenix vraagt Wally Valens ten huwelijk. Hij zegt onmiddellijk ja. Kate is zo bijzonder dat hij haar nooit wil verliezen. Ook Emma Phoenix is er bijzonder blij mee.(MACM nr. 1)

In hun laatste dagen als vrijgezel hebben Wally Valens en Kate Phoenix veel plezier met een favoriete band: MacM van hem en Kate. Een afscheid van hun vrijgezellen bestaan.Wally Valens en Kate Phoenix treden in het huwelijk. Ze betrekken in Zegschij-Sprucphord nr. 626 aan de Hoofdstraat, pal naast zijn ouderlijke woning nr. 624, met aan de andere kant de leegstaande woning nr. 628 waar ooit Mara Locke en haar adoptieouders woonden. De zus van Kate, Emma Phoenix, trekt permanent bij hen in.

.(Lilith Anderson nr. 7)

De 24 vrouwen van de 'Bruiden van Valens' besluiten om niet langer een geheim genootschap te zijn en treden in de openbaarheid. Kathleen Smith is de officiële leidster van de club, maar Lilith Anderson is de ware macht die de 'Bruiden' nog heel graag voor haar doeleinden gebruikt.
Lilith gebruikt hen om haar eigen geest te versterken door hun onderbewustzijn tot een netwerk te koppelen waar zij de controle over heeft. Zonder dat de vrouwen het weten maken ze nu deel uit van een gestalt. Dankzij die gestalt vergroot Lilith haar intellectuele vermogens. Nadelen voor de afgetapten zijn er verder niet. Behalve dan dat Lilith volledig ongeweten en onbevoegd in hun geesten kan kijken en hun ongebruikte rest capaciteiten voor zichzelf kan inzetten. En ze kan nog steeds hun lichamen gebruiken alsof het haar eigen lichaam betreft.

De 'Bruiden' treden officieel in contact met het echtpaar Valens en worden heel goede vrienden van Wally en Kate. Vooral de relatie met Susan en Scarlett is heel erg warm wegens de band via het hotel waar Wally tijdens zijn studie verbleef. Wegens die warme vriendschap verzorgen Susan en Scarlett heel vaak de catering bij de familie Valens. Scarlett bekent dat zij de Catwoman van Halloween was. Wally voelt zich een beetje vreemd hierbij omdat Scarlett zijn vrouw had kunnen zijn, maar Kate is heel blij dat Scarlett destijds Wally heeft laten gaan, omdat Wally anders niet naar Hawaï was gegaan en dan Kate niet had kunnen redden. Scarlett en Kate plagen elkaar zelfs een beetje ermee. Scarlett die de eer wil dat ze Kate heeft helpen redden en Kate omdat zij degene is die Wally heeft geringd en daarmee Scarlett heeft 'verslagen'. Scarlett is wel bang om te zeggen dat Wally bij haar een zoon heeft verwekt. Het is iets dat voor altijd geheim moet blijven. Ze is bang zijn relatie met Kate in gevaar te brengen en haar eigen familie heeft ze laten zweren het geheim nooit prijs te geven. Ze weet dat de kans heel klein is dat het zou kunnen gebeuren, maar Wally/Kate is haar heilig. Het is haar favoriete beroemdheden-ship.
Alle echtparen van de 'Bruiden van Valens' hebben regelmatig 'double dates' met het echtpaar Valens.
Het echtpaar Valens en de 'Bruiden' sluiten zelfs Samenlevingscontracten met elkaar. Op die manier zijn alle 'Bruiden' echt hun bruiden. Het maakt hun liefde officieel en daarmee nog leuker.

(Lilith Anderson nr. 8)

Lilith Anderson oogst bij alle andere 'Bruiden' ongemerkt DNA om te gebruiken in haar experimenten. Lilith schept de optimale genetische matrix gebaseerd op 23 unieke vrouwen.
Uit de door Lilith Anderson samengestelde genetische matrix wordt een zygote geschapen die later zal uitgroeien tot een mooie vrouw. Een vrouw die volmaakt is om bemind te worden door Wally Valens. Een vrouw samengesteld uit het volledige DNA van bijna alle vrouwen die hij ooit heeft gehad.
Deze zygote van de 23 vrouwen, wordt opgesloten in een statiscapsule zodat ze vele millennia later door agenten van Ner kan worden opgehaald en naar Ner kan worden gebracht. Daar wordt ze agente X-13 en krijgt de naam Lilith Anderson. Haar grote missie is om terug door de tijd te reizen naar de Aarde om daar James Isaac Parker te bespioneren en te saboteren, genetisch materiaal en informatie te verzamelen voor het biowapenprogramma van Ner, en om zichzelf te scheppen. Lilith beseft nu waarom ze zo verliefd is op Wally Valens. Ze heeft zichzelf geschapen uit vrouwen die verliefd zijn op hem!

(Lilith Anderson nr. 9)

Lilith Anderson betrekt met haar dochter Anna en haar vrouw Kathleen Smith Hoofdstraat nr. 622 te Zegschij-Sprucphord om dichtbij de man die ze wil hebben te zijn. Ze zijn gelijk welkom in de buurt en sluiten vriendschappen met haar buren, waaronder de ouders en paternale grootouders van Wally Valens. Ze tonen zich als goede buren die graag anderen helpen en die zo sympathiek zijn dat velen ook hen helpen.

(Lilith Anderson nr. 10)

Wally Valens neemt Lilith Anderson als zijn persoonlijke secretaresse zodat Lilith haar plannen voor hem telkens kan aanpassen en hem kan manipuleren. Ze neemt zijn lichaam regelmatig over om, via zijn lichaam, met haarzelf de liefde te bedrijven. Wally Valens heeft daarbij niet in de gaten wat Lilith allemaal met hem doet. Wanneer zelfs dat niet genoeg voor haar is legt ze een permanente telepathische link tussen hen aan. De inspiratie haalt ze uit de 'X-Men' strips. De heilige band tussen Scott Summers en Jean Grey. Lilith is zo waanzinnig sterk verliefd op Wally dat ze nooit meer met minder genoegen zal nemen. Ze ontdekt de psionische band tussen Wally Valens en Aurora Zirkon niet.

(Lilith Anderson nr. 11)

Dankzij Lilith Anderson wordt Wally Valens ook de pro bono persoonlijke coach van de 'Bruiden' op weg naar hun doctoraat. Het stimuleren en versterken van de geesten van haar gestalt is hierbij Liliths hoofddoel. Lilith richt er zelfs een bemiddelingsbureau genaamd 'Lily's' voor op dat ze vanuit haar woning runt. Wally heeft bij het coachen ontmoetingen met de 'Bruiden', telkens één tegelijk, in Liliths woning en helpt hen op alle mogelijke manieren bij hun promotie waarbij alle 'Bruiden' volop gebruik van hem maken.
Twee van de 'Bruiden', Susan de Groot en Scarlett Theron, komen er niet voor de promotie, ze hebben geen natuurkunde gestudeerd, maar voor de catering en vooral voor Wally zelf.
Lilith Anderson doet alles om Wally Valens gelukkig en tevreden te maken. En dankzij haar telepathische band met hem weet ze dat zij daar heel erg goed in is.


(Lilith Anderson nr. 12)

Lilith Anderson probeert telepathisch en telepresenties ook de zintuigen van de zussen Phoenix over te nemen, maar de zussen blijken van nature immuun te zijn voor telepathie en hypnose.(Lilith Anderson nr. 13)

Lilith Anderson saboteert ongezien diverse machines van James Isaac Parker waardoor deze slecht functioneren en door tijd en ruimte heen verspreid de bron vormen van legenden als geesten, tovenaars, demonen, vampiers en dergelijke. Ze doet dit vooral door zijn transformatievirus AZV-001 te manipuleren tot het virus AZV-616. Ze beseft dat deze nanobots geweldige wapens voor Ner kunnen zijn. De monsters die ontstaan en zich door tijd en ruimte verspreiden veroorzaken vele miljoenen doden. De wapens die Ner hierdoor krijgt zullen vele miljarden doden veroorzaken. Lilith Anderson weet hiervan, maar al die doden kunnen haar niets schelen. Wapens voor het glorieuze Ner heiligen voor haar alle middelen. Bovendien vindt ze dat haar eigen mooie handen schoon zijn. Zij heeft niet zelf al die doden veroorzaakt. Deze nanobots en de daardoor getransforeerde wezens noemt Lilith 'Demonen'.

(Njitnelav nr. 3)

De Njitnelav ontvangt via een 'zevende wens' eindelijk de energie die James Isaac Parker gestolen had van Kegar en Zirkon. De Njitnelav transformeert zichzelf en wordt hierbij een deel van Kegar die zichzelf ook Kegar noemt (essentie gebaseerd op gemuteerde virus AZV-010). Hij neemt als geest bezit van het lichaam en het leven van Sean Terstark II.


Kegar schept daarna een duplicaat geest voor zijn oude Njitnelav lichaam. Deze Kegar schept ook een secondaire persoonlijkheid genaamd de Rechter (ook gebaseerd op AZV-010), zijn geweten in feite. Wegens dit geweten verlaat Kegar Sean Terstark II en de jongen heeft nog maar een beetje Kegar energie in zich over. Kegar schept een lichaam voor zichzelf en reist een miljard jaar in de toekomst om daar de Njitnelav op te halen zodat hij die vorige versie van zichzelf kan transporteren naar 8000 VC.
In Brussel wordt de Europese Federatie (EF) opgericht, de machtigste staat op de planeet, met meer dan 600 miljoen inwoners. De EF strekt zich uit van Groenland tot en met Oekraïne, en van de Noordpool tot en met Melilla.1991Amanda Parker, de bloedmooie persoonlijke ESA-assistente van Wally Valens, schrijft zijn biografie. Tijdens dat schrijven interviewt Amanda hem uitvoerig. De biografie is voor haar heel belangrijk omdat ze Wally fascinerend vindt en omdat daarmee Wally ook haar mentor is bij haar ambitie om schrijster te worden. Wally en Amanda worden hierdoor echt heel goede vrienden van elkaar.

Amanda Parker verlangt hierdoor nog meer naar Wally Valens en Wally Valens wordt ook verliefd op Amanda Parker, maar omdat hij zeer gelukkig getrouwd is met Kate Valens-Phoenix ontstaat er geen romantische relatie tussen hen. Wally slaagt erin zijn gevoelens voor Amanda verborgen te houden.

Trent Kegarson heeft een onenightstand met Emma Phoenix. Omdat hij hierdoor in moeilijkheden komt vraagt hij Emma om hulp en zij geeft hem het adres van haar zwager Wally Valens, een man die volgens Emma de beste vriend is die ze ooit gehad heeft.
Wally Valens schiet te hulp en beseft dat Trent Kegarson gewoon eenzaam is. Wally geeft daarom Trent Kegarson het adres van Susan de Groot. Instinctief weet Wally dat Trent en Susan een geweldig koppel zullen vormen.
Emma besluit, geïnspireerd door deze gebeurtenissen om andere mensen te helpen.
Emma Phoenix helpt in Las Vegas het kinderloze echtpaar Don Enigma en Farah Plenty door op te treden als draagmoeder. Via kunstmatige inseminatie wordt ze zwanger van Don Enigma.
Tot Emma's grote schrik komt het echtpaar Don Enigma en Farah Plenty om bij een verkeersongeval.
Emma zoekt troost bij Wally Valens. Hij weet intussen dat Emma hem al vaak van Kate heeft geleend en geeft haar de troost met liefde.
Wally Valens en Emma Phoenix worden echt geliefden met de zegen van Kate.Retuow Snof wordt in een vampier verandert door Lilith Dracula.(James Parker nr. 13)

Trent Kegarson, Retuow Snof en MR-6 (James Isaac Parker) gaan werken bij hotel ''t Einde'.Retuow Snof begint volgers c.q. slachtoffers te maken. Dankzij zijn charmes zet niemand vraagtekens bij de gang van zaken.
Trent Kegarson en Susan de Groot treden in het huwelijk.
Eddie Tsjeng en Mara Locke treden in het huwelijk.
Retuow Snof wil de wereld veroveren en zijn eerste stap is het vermoorden van Eddie Tsjeng, de echtgenoot van Mara Tsjeng-Locke. Snofs eerste zelfgemaakte vampiere, Charlotte Lane, maakt van Eddie een vampier die daarna zogezegd "zelfmoord" pleegt, hetgeen Mara naar Snof toe moet lokken. Dan wil hij haar verleiden en van haar zijn eigen vrouw maken.


Wally Valens en Amanda Parker beginnen aan hun ruimtemissie aan boord van een klein ruimtestation gelanceerd vanaf de spaceshuttle Enterprise. Amanda Parker wordt nog verliefder op Wally Valens dan ze al was.

Rachel van Helsing vernietigt in één klap de hele familie Dracula waarmee ze praktisch alle vampiers op Aarde heeft vernietigd. De enige vampiers die nog over zijn bevinden zich in hotel ''t Einde': het nest van Retuow Snof.

Mara Tsjeng-Locke valt Retuow Snof aan.
Kate Valens-Phoenix neemt een suite in hotel ''t Einde' omdat ze in het congrescentrum in de buurt een lezing gaat geven over archeologie en astronomie.
(Lilith Anderson nr. 14)

Scarlett Theron wordt gedood door Eddie Tsjeng. Susan de Groot wordt gedood door Retuow Snof. De geesten van Scarlett Theron en Susan de Groot worden deel van de geest van Lilith Anderson, omdat ze al telepathisch verbonden waren. Voor Lilith is het best wel een schok. Ze weet nu precies hoe het is om door vampiers te worden gedood.
Ironisch genoeg zijn Susan en Scarlett de enige vrouwen die Lilith niet zelf heeft uitgekozen. Vooral de aanwezigheid van Scarlett in haar verdubbelt de liefde die Lilith voor Wally voelt en de aanwezigheid van Susan maakt haar bewust van al dat mogelijk is tussen een man en een vrouw en verdrievoudigd haar lust voor Wally. Meer nog dan ze voor mogelijk hield. Lilith Anderson accepteert dankbaar dat Scarlett en Susan nu een deel van haar zijn. Mentaal is ze nu eigenlijk Lilith-Scarlett-Susan, met het Lilith gedeelte als absoluut de dominante kracht daarbinnen. Het maakt haar sterker.
Retuow Snof wordt gedood door Trent Kegarson. Trent Kegarson wordt vampier en wordt verslagen door Mara Tsjeng-Locke waarna hij in een standbeeld verandert. Ke-Mar-gar-la explodeert en Marla wordt een deel van Mara waardoor ze onbewust een soort van Godin wordt.
Het leven verdwijnt van de Aarde.
(Lilith Anderson nr. 30)

Energiewezen Lilith Anderson merkt dat Kate Valens-Phoenix niet meer bestaat en dat al het leven op Aarde is verdwenen. Ze is nu weer een vrij bestaand wezen en gaat dwalen over de lege, levenloze Aarde in de hoop iets van leven terug te vinden. De grote leegheid laat haar inzien dat ze veel leed heeft veroorzaakt en ze hoopt vurig dat ze ooit haar misdaden kan goedmaken.

(James Parker nr. 1)

Wally Valens en Amanda Parker worden geliefden en hij verwekt bij haar James Isaac Parker.


(James Parker nr. 14)

Het leven op Aarde wordt teruggebracht door James Isaac Parker.
Wally Valens leert heel veel over wat geheim was. James Isaac Parker reist terug naar het jaar 2015.
Kate Valens-Phoenix en Amanda Parker worden officieel geliefden.
(Lilith Anderson nr. 15)

Op haar werk staat Lilith Anderson een zeer aangename verrassing te wachten: Omdat Kate Wally met Emma deelt en vooral ook omdat Wally ook een relatie heeft met Amanda Parker staat zijn geest open voor meerdere relaties. Wanneer ze in keer naast hem zit terwijl hij een heel frustrerend telefoontje moet voeren drukt ze teder een kus in zijn linkeroor, puur om hem een beetje te kalmeren. Gewoon als goede vriendin van hem. Wally wordt inderdaad rustiger en zegt tegen de persoon aan de andere kant van de lijn dat hij later terug zal bellen. Hij legt de hoorn neer en neemt Liliths gezicht tussen zijn handen. Teder kust hij haar op haar mond. Lilith Anderson merkt verbaasd op dat ze hem op geen enkele manier hoeft over te nemen. Dit keer kust hij haar spontaan en puur omdat hij het zelf wil. Tot Liliths genoegen blijft het niet bij deze kus en ze merkt dat ze blij is dan hun bureaustoelen geen armleuningen hebben wanneer Wally Lilith op zijn schoot trekt en met haar de liefde bedrijft. De arme stoel kan het nog maar net aan.
Wally Valens en Lilith Anderson worden geheime geliefden.Tijdens een rampzalig verlopende poolexpeditie redt Meika Murray het leven van de zwangere Kate Valens-Phoenix.
Meika Murray en Kate Valens-Phoenix worden hartsvriendinnen en geliefden. Ook omdat ze precies op Scarlett Theron lijkt.
Meika bekent dat ze jaloers is op Kate. Ze is een megafan van Wally Valens en is al jaren verliefd op hem.
Omdat Meika geen eigen woning heeft mag ze intrekken bij de familie Valens. Omdat Meika haar leven, en daarmee ook de levens van haar ongeboren kinderen heeft gered, deelt Kate haar man Wally met haar.
Wally Valens en Meika Murray worden geliefden. Via Wally leert Meika ook Amanda Parker kennen en wordt ook verliefd op haar.
Amanda Parker en Meika Murray worden geliefden.

De wereld weet niet goed wat er echt gebeurd is in dit jaar en de grote machtsblokken komen nader tot elkaar. Ze zijn bang geworden door het verdwijnen en weer verschijnen van het leven op Aarde. Diverse VN organisaties krijgen meer middelen om de kwestie te onderzoeken.

De EF lanceert een bemande expeditie naar de planeet Mars.1992Geboorte van Kate Enigma, dochter van Don Enigma en Emma Phoenix.

Geboorte van Alice Enigma, dochter van Trent Kegarson en Emma Phoenix.

Geboortes van Charles en Walter Enigma, tweelingzoons van Wally Valens en Emma Phoenix. Wally Valens weet niet dat de zoons van hem zijn. Emma ook niet. Ze denkt oprecht dat alle kinderen van Don zijn. De geboortes zijn een geval van superfecundatie.

Geboortes van Melissa en Johanna Adriana Francesca Valens, tweelingdochters van Wally Valens en Kate Valens-Phoenix.(James Parker nr. 2)

Geboorte van James Isaac Parker, zoon van Wally Valens en Amanda Parker.Geboorte van Jana Murray, dochter van Wally Valens en Meika Murray.(Lilith Anderson nr. 16)

Trish Theron trekt met Eddie Theron in bij de familie Valens en werkt daar als inwonende nanny. Ze doet dit deels uit liefde voor de kinderen en deels uit een heftig verlangen naar Wally Valens. Ze weet Wally Valens te verleiden dankzij haar gave van telepathische perceptieverwisseling door zich voor te doen als Kate.


Lilith Anderson geniet op de achtergrond mee met behulp van haar geavanceerde spionage apparatuur (MPS).Sean Terstark II doodt Ennefeen Zirkon en schept met zijn laatste Kegar energie een machine die een man zal dupliceren wiens kopie een belangrijke rol gaat spelen.


De door Sean Terstark II geschapen machine schept Benjamin Kartrest als kopie van Wally Valens. Kegar wordt hierdoor ook een deel van Benjamin Kartrest waardoor Benjamin onbewust een soort van God wordt.
Benjamin Kartrest betrekt de oude woning van Mara Tsjeng-Locke in Zegschij-Sprucphord, nr. 628 aan de Hoofdstraat. Ben Kartrest opent een detective bureau.


Amanda Parker ontdekt een ernstige misdaad waarvan ze vindt die aan het licht moet worden gebracht. Het betreft een aan haar gerichte anonieme, zeer erotisch getinte brief, waarin de onbekende man probeert haar te verleiden en haar voor zich te winnen door haar deel te laten uitmaken van een gevaarlijke, doch in zijn ogen zeer lucratieve onderneming die 'slechts' duizenden mensen het leven zou kunnen kosten. De anonieme afzender is Henk Klaviertoets. Hij wil zijn macht vergroten en de mooie Amanda Parker als vrouw en partner hebben wegens haar schoonheid en haar intelligentie. Maar omdat ze hem al een aantal keren heeft afgewezen wil hij het, in zijn ogen, subtieler aanpakken. En als ze hem blijft afwijzen of probeert de autoriteiten te waarschuwen wil hij haar laten doden. Als hij haar niet kan hebben dan mag niemand haar hebben is zijn motto.
Wanneer Amanda aangifte komt doen bij het politiebureau blijkt dat ze niet direct haar willen of kunnen helpen. Voor haar veiligheid en om de kring zo klein mogelijk te houden krijgt ze van de korpschef het adres van 'Kartrests Onderzoeksbureau'.
De korpschef geeft Mara Tsjeng-Locke, een probleemgeval op zijn bureau omdat ze geen wapen meer wil dragen, de opdracht om verbindingsofficier te zijn bij Benjamin Kartrest, en, informeel, om Amanda Parker te beschermen. Wanneer Mara Tsjeng-Locke en Amanda Parker elkaar op het bureau ontmoeten ontdekken ze dat ze een man gemeen hebben: Wally Valens. Amanda kent Mara vooral van het verhaal dat Wally over haar vertelde, en Mara kent Amanda omdat Amanda een beroemdheid is, bekend van wetenschap, modellenwerk en de ruimtereis met Wally Valens. De vrouwen trekken de conclusie dat Wally's smaak in vrouwen gewoon volmaakt goed is. Mara Tsjeng-Locke en Amanda Parker worden intieme hartsvriendinnen en zelfs geliefden.(James Parker nr. 3)

Aanslag op het leven van Amanda Parker. Haar zoon Jimmy doodt de aanvaller.


(Njitnelav nr. 4) (James Parker nr. 4)

Amanda Parker huurt Benjamin Kartrest in om haar leven te redden. Benjamin Kartrest krijgt hierbij hulp van Mara Tsjeng-Locke, de Njitnelav en de baby versie van James Isaac Parker.


(James Parker nr. 5)

Mara Tsjeng-Locke, Amanda en Jimmy Parker gaan bij Benjamin Kartrest wonen.

Benjamin Kartrest en Amanda Parker worden geliefden.
Benjamin Kartrest en Mara Tsjeng-Locke worden geliefden.


Heather Locke, gebruik makende van het feit dat Mara en Ben nu (weer) geliefden zijn, begint zich weer voor te doen als haar kloon Mara Tsjeng-Locke en verleidt zo diverse malen Benjamin Kartrest.

Benjamin Kartrest en Mara Tsjeng-Locke verslaan Henk Klaviertoets en zijn sekte, en komen achter de identiteit van de vijand van Amanda Parker.


Heretren Zirkon neemt de plaats in van Henk Klaviertoets als sekteleider. Hij besluit zich toe te leggen op een nieuwe culte. In plaats van bloedvergieten besluit hij zich te wijden aan de liefde. Maar dan op een zeer duistere manier. Hij laat zich inspireren door de charmante bedrieglijkheid van gewiekste zakenmannen als Henk Klaviertoets, de fysieke gestalte van goddelijke barbaren als Trent Kegarson en de hypnotische verleidelijkheid van machtige vampiers als Retuow Snof. Zijn eigen fysieke lichaam emuleert hierdoor ook die eigenschappen tot en met zelfs zijn geslachtscellen toe. Hij beschouwt zichzelf als een machtige, onweerstaanbare, Satyr die elke vrouw krijgt die hij hebben wil. Heretren kopieert zelfs de geheime en niet zo geheime verlangens van deze drie mannen. Mentaal en fysiek wordt hij letterlijk een combinatie van deze drie mannen. Bovenal verlangt hij hierdoor naar Amanda Parker, Kate Valens-Phoennix en Mara Tsjeng-Locke. Zijn grootste verlangen is om met deze drie vrouwen de liefde te bedrijven. En dat deze vrouwen weten dat hij echt de combinatie is van de drie mannen die hen hebben wil.
Heretren Zirkon verleidt een vrouw die de volmaakte combinatie is van de drie vrouwen die hij hebben wil. Het betreft sektelid Liz Pelt, een multibiljonaire met geld te veel en een onverzadigbare zucht naar genot. Liz Pelt, met wie hij trouwt, is door haar intieme fysieke contact met Heretren nog mooier dan ze al was en wordt besmet met diverse spannende demonische aspecten, waaronder ook immuniteit voor telepathie en telepresentie. Heretren beschouwt haar als zijn persoonlijke Nymf en samen verleiden ze honderden andere mensen en vernietigen ze tientallen relaties.

Sean Terstark Senior sterft.
Zijn ex, Heather Locke, vraagt aan haar kloon Mara of ze samen met haar zoon Christopher, mag intrekken bij haar en Benjamin Kartrest.(Njitnelav nr. 5) (Lilith Anderson nr. 31)

De vijand van Amanda Parker wordt verslagen. Een bijzonder gevaarlijke chemische reactie wordt op gang gebracht. De Njitnelav helpt mee een chemische reactie te vertragen en stapt op als medewerker van Kartrest.
Ongemerkt verandert Energiewezen Lilith Anderson de chemische bom in zuiver drinkwater. Hiermee redt ze Benjamin Kartrest, Mara Tsjeng-Locke en talloze andere levens.
Benjamin Kartrest en Mara Locke treden in het huwelijk.

Benjamin Kartrest erkent Tara en Isabella als zijn dochters en neemt hen in huis.

Heather Locke en Christopher Locke trekken bij hen in. Heather Locke blijft zich stiekem voordoen als Mara Kartrest-Locke.
Benjamin Kartrest en Heather Locke worden geliefden.
Wally Valens richt de 'Valens Artamofemsci Foundation' (VAF) op om structureel goede doelen te steunen op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, mensenrechten met vrouwenrechten in het bijzonder, en fundamentele en toegepaste wetenschap.
Zijn uitgeverij 'Gradimeulenbeerborn Classics' krijgt de nieuwe naam 'GC-Media' en richt zich naast geschreven werken zich ook op muziek, films en TV-series.(Lilith Anderson nr. 17)

Lilith Anderson vergiftigt heimelijk Mara Kartrest-Locke op genetisch niveau. Na medisch onderzoek blijkt dat Mara Kartrest-Locke een donatie nodig heeft van een jong meisje dat nauw aan haar verwant is. Aangezien die niet bestaat (Tara en Isabella zijn te oud hiervoor) besluit haar origineel Heather Locke zich aan te bieden om met Benjamin Kartrest dat nieuwe benodigde leven te verwekken.
Het lukt Heather om zwanger te raken.
Voor Lilith Anderson is dit alles wederom een geslaagd wetenschappelijk experiment waarbij ze haar werk en haar hobby combineert.
Lilith Anderson geniet ook bij het zwanger maken van Heather op de achtergrond mee met behulp van haar geavanceerde spionage apparatuur (MPS).

(Lilith Anderson nr. 18)

Aurora Zirkon en haar dochter Anna trekken in bij de familie Kartrest waarbij Aurora een inwonende nanny is. Ze weet Benjamin Kartrest te verleiden door het uiterlijk van Mara aan te nemen.
Omdat Aurora Zirkon nieuwsgierig is naar eventuele verschillen tussen Benjamin Kartrest en Wally Valens, verleidt ze ook Wally Valens door het uiterlijk van Kate aan te nemen.

Lilith Anderson geniet op de achtergrond mee met behulp van haar geavanceerde spionage apparatuur (MPS).Voor het eerst houden Mara Kartrest-Locke, Benjamin Kartrest, Amanda Parker, Meika Murray, Wally Valens en Kate Valens-Phoenix op 31 oktober hun 'Surf City Halloween Cosplay' (SCHC). Het is een idee bedacht door Meika Murray om haar verjaardag te vieren. De naam voor hun vriendenvereniging 'Surf City' komt van het nummer van Jan en Dean 'Surf City'. De ondertitel van het nummer is 'Two Girls For Every Boy'.(Lilith Anderson nr. 19)

Lilith Anderson probeert de lichamen van Mara Kartrest-Locke en Amanda Parker over te nemen, maar beide vrouwen zijn totaal immuun en blokkeren onbewust elke poging daartoe. Voor Lilith is het een raadsel dat ze maar niet kan oplossen. Ook Benjamin Kartrest is voor haar immuun en een onneembare vesting. Het lukt Lilith niet haar astrale lichaam in hen te krijgen. Ze vermoedt dat in beide vrouwen en in Ben Kartrest ongekende krachten schuilen. Het lukt Lilith niet haar geest in hen te krijgen. Bij Mara en Benjamin omdat er al meer in hen zit dan hun eigen geest en bij Amanda iets dat Lilith niet eens kan begrijpen. Het betreft Krachten die zelfs Lilith Anderson angst aanjagen.

Meika Murray aftappen is voor haar emotioneel te moeilijk. Ze lijkt teveel op haar tweelingzus Scarlett Theron wiens geest ze in haar eigen geest absorbeerde toen ze gedood werd door de vampiers.
De geest van Susan de Groot is ook een deel van haar eigen geest. De twee geabsorbeerde geesten zijn volledig aan haar eigen geest ondergeschikt en hebben zich intussen neergelegd bij hun lot. Ze kunnen nu immers ook meegenieten van Wally Valens. Ze zijn nu gewoon een deel van Lilith geworden waardoor de liefde en de lust van Lilith voor Wally Valens is verdrievoudigd. Liliths geweten is er ook door versterkt, maar Lilith denkt dat ze dat geweten volledig de baas is.
De wetgeving in Nederland verandert onder druk van de 'Artamofemsci'-beweging zodanig dat het huwelijk verandert in een netwerk- of ketenhuwelijk (ook wel 'Heinlein Huwelijk'), waarbij ook meerdere mensen, ongeacht hun geslacht of voorkeur, kunnen aansluiten. Per kind mag bepaald worden welke achternaam of achternamen het krijgt. De formele naam voor elke constructie blijft echter gewoon 'Huwelijk'. Voornaamste regel is dat er geen directe connecties mogen zijn voor bloedverwantschap lager dan de vijfde graad.

Amanda Parker en Meika Murray treden toe tot de huwelijken van hun vaste huisgenoten. Meika met haar huisgenoten Wally Valens en Kate Valens-Phoenix. Amanda met haar huisgenoten Benjamin Kartrest en Mara Kartrest-Locke. Wally Valens en Benjamin Kartrest, letterlijk identiek aan elkaar, staan officieel te boek als identieke tweelingbroers. Ze nemen beiden de namen aan van hun respectievelijke echtgenoten en spreken af dat hun kinderen hun meisjesnaam zullen krijgen.
Emma Phoenix, Heather Locke, Trish Theron en Aurora Zirkon blijven hun huisgenoten.

Officieel Huwelijk (H).

X = Man-Vrouw relaties.
H = Vrouw-Vrouw relaties

Relaties Kate Wally Meika Amanda Ben Mara
Kate X H
Wally X X
Meika H X
Amanda X H
Ben X X
Mara H X
Diagram Huwelijk (H).
Zwarte lijnen vertegenwoordigen Man-Vrouw relaties.
Blauwe lijnen vertegenwoordigen Vrouw-Vrouw relaties

Om hun eenheid te onderstrepen fuseren de twee triohuwelijken slechts een maand later tot een sextethuwelijk. Hun relaties zijn in feite zo nauw dat het niet meer dan logisch is. De huizen van Hoofdstraat 624 tot en met Hoofdstraat 628 worden doormiddel van tussenleden met elkaar verbonden zodat zij en hun voornaamste familie en vrienden allen op één adres wonen in één grote superwoning. Ze noemen hun woning 'Villa Valentijn', ter ere van hun liefde voor elkaar.

Officieel Huwelijk (H).

X = Man-Vrouw relaties.
H = Vrouw-Vrouw relaties
B = Bloedverwantschapsrelaties.

Relaties Kate Wally Meika Amanda Ben Mara
Kate X H H X H
Wally X X X B X
Meika H X H X H
Amanda H X H X H
Ben X B X X X
Mara H X H H X
Diagram Huwelijk (H).
Zwarte lijnen vertegenwoordigen Man-Vrouw relaties.
Blauwe lijnen vertegenwoordigen Vrouw-Vrouw relaties
Rode lijnen vertegenwoordigen Bloedverwantschapsrelaties.(Lilith Anderson nr. 20)

Lilith Anderson verandert haar woning Hoofdstraat 622 in een minimotel voor haar bemiddelingsbureau zodat de 'Bruiden' er ook daadwerkelijk regelmatig kunnen overnachten.
Mevrouw Liz Zirkon-Pelt is Heretren Zirkon al na slechts 100 dagen huwelijk volledig beu. Hij gebruikt haar te pas en te onpas en ze is hem heel snel werkelijk volledig zat. Vooral omdat hij haar dwingt om te doen alsof ze Amanda Kartrest-Parker, Kate Valens-Phoenix en/of Mara Kartrest-Locke is. Ze vindt bovendien zelfs een bewusteloze Benjamin Kartrest nog lekkerder dan de zichzelf zo geweldig vindende Heretren die er voor haar in bed niks van bakt. Liz vermoordt Heretren Zirkon daarom in zijn slaap. Ze is rijk genoeg om dat allemaal voor elkaar te krijgen en er mee weg te komen. Zijn lichaam hakt ze in stukjes en die stukjes vernietigt ze op verschillende plaatsen in de wereld. Deze daad verduizendvoudigd haar toch al haar aanzienlijke libido. Wanneer Liz merkt dat ze zwanger is plaatst ze het embryo in een kunstmatige baarmoeder.

De geest van Heretren Zirkon overleeft dit alles en hij hunkert nog steeds naar het liefde bedrijven met mooie vrouwen. Hij is in staat zichzelf als een soort dibboek te projecteren in de lichamen van andere mannen om zo via de lichamen van die andere mannen de liefde met die mooie vrouwen te bedrijven. Tijdens het fysieke liefdesspel bedrijft zijn geest ook de liefde met de geesten van de vrouwen in hun collectieve droomlandschap zodat ze in hun dromen weten dat ze met Heretren Zirkon de liefde bedrijven en daarmee overspel plegen.1993Geboortes van Barbara en Charlotte Theron, tweelingdochters van Wally Valens en Trish Theron. Deze tweelingdochters zijn verwekt voordat Benjamin Kartrest is ontstaan. Wally Valens weet niet dat hij de vader is.

Geboorte van Eugene Joseph Parker, zoon van Benjamin Kartrest en Amanda Kartrest-Parker.

Geboorte van Cornelia Murray, dochter van Wally Valens en Meika Valens-Murray. Cornelia is verwekt nadat Benjamin Kartrest is ontstaan.

Geboorte van Olivia dochter van Benjamin Kartrest en Heather Locke. Mara Kartrest-Locke wordt genezen, dankzij Olivia Locke.  (Lilith Anderson nr. 21)

  De families Valens en Kartrest brengen hun bedrijven 'Kartrests Onderzoeksbureau', 'GC-Media' en de stichting 'VAF' onder in een holding genaamd ('Kartrest Star Enterprises' KSE) waar ook Lilith heel graag bij aansluit met haar bemiddelingsbureau 'Lily's'. De holding is sterk genoeg om het Japans-Nederlandse tech concern 'Kartrest', beurswaarde 600 miljard dollar, op te slokken zodat Benjamin Kartrest mede-eigenaar wordt van het bedrijf waar hij zich naar vernoemd heeft. De holding expandeert in korte tijd heel snel en omvat lucht- en ruimtevaartbedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en scheepswerven.
  De ware kracht achter de financiële krachtpatserij is Liz Zirkon-Pelt. Ze is zeer gefascineerd door Benjamin Kartrest en wil van hem, en al wat van hem is, uiteindelijk haar persoonlijke speelgoed maken.
  Liz Zirkon eist van Benjamin Kartrest dat hij 100 dagen met haar doorbrengt op een onlangs door haar gekocht eiland en alles met haar doet wat ze wil. Als hij haar niet gehoorzaamt zal ze haar geld terugtrekken uit de holding KSE. Als hij wel aan haar verwachtingen voldoet zal het geld permanent van hem zijn.
  Omdat hij weet dat de holding nodig is om de wereld te helpen geeft Benjamin Kartrest aan haar toe en is hij 100 dagen lang haar minnaar. Na afloop is Liz Zirkon meer dan tevreden omdat Benjamin Kartrest de beste minnaar is die ze ooit heeft gehad en zorgt ze ervoor dat de holding KSE sterker is dan ooit. De totale waarde van KSE is nu 900.000 miljard dollar (900 miljoen dollar per sector, met een miljoen sectoren in totaal). Mara en Amanda vergeven het hem omdat Liz bij hen komt wonen en oprecht deel wil uitmaken van hun leven en hun huishouden. Liz is bovendien een totaal fuifnummer. Benjamin Kartrest en Liz Zirkon worden geliefden.

  Lilith Anderson geniet op de achtergrond mee met behulp van haar geavanceerde spionage apparatuur (MPS).

  Lilith Anderson merkt via haar permanente telepathische link met Wally Valens dat de geest Heretren Zirkon probeert om Wally Valens over te nemen zodat hij via het lichaam van Wally Valens kan genieten van Wally's vrouwen Kate, Mara, Amanda en Meika. Ondanks het feit dat Heretren de vader is van haar baas vernietigt Lilith de geest Heretren Zirkon meteen. Ze is zo verliefd op Wally dat ze zichzelf het alleenrecht geeft om Wally's geest te nemen en te hebben. Haar liefde voor Wally is zelfs sterker dan haar loyaliteit aan Ner. In haar hart weet ze dat ze daar van zou moeten schrikken, maar de liefde die ze in haar hart voelt vervult haar met moed, euforie en onbeschaamde trots. En pure wellust. Lilith is sterk genoeg om dat aan haarzelf toe te geven.

  Project XLVI: De Resultaat. Aurora Zirkon voltooid haar 'XLVI' project: de dochter van de vrouwen en van Wally Valens, waarbij de 46 bronzygoten geplaatst worden bij even zoveel vrouwen die kinderen van Wally Valens willen. De kunstmatige zygote krijgt de naam Elizabeth Josine Summers en ze is het ultieme 'Artamofemsci' kunstwerk. Deze zygote wordt via teleportatie ingebracht bij Jolene Summers-April, echtgenote van Robert Summers. De Summers zijn een echtpaar waarmee Aurora Zirkon bevriend is en dat op gewone wijze geen kinderen kan krijgen. Hoewel Wally Valens en Jolene Summers-April nooit een relatie hebben gehad mixte Aurora ook een zygote samengesteld van hun gameten in de mix. Jolene Summers-April, fan van Wally Valens, vindt dat supersexy en is er volledig akkoord mee. Een bijwerking van de implantatie is dat Jolene Summers-April bepaalde bijzondere eigenschappen van Aurora krijgt. Waaronder immuniteit voor telepathie en hypnose. Om de gebeurtenis extra feestelijk te maken hebben Wally Valens en Jolene Summers-April een volledige DFDD. Robert Summers wordt hierdoor heftig jaloers. Hij vlucht weg waarbij hij opgepikt wordt door Dolly Wynett, ironisch genoeg zijn eerste vrouw van wie Jolene hem stal. Robert en Dolly worden weer verliefd op elkaar en worden weer echtelieden. Jolene trekt in bij 'Villa Valentijn'.
  Wally Valens en Jolene April worden geliefden.
  Lilith Anderson stuurt haar laatste MPSsen af op de hersenen van Jolene.

  De balans opmakend concludeert Lilith dat ze drie groepen kan onderscheiden:
  1. Haar mede 'Bruiden' die ze zonder schaamte en moeite volledig kan overnemen: 21 nog in leven, 2 overleden en nu deel van haarzelf (Susan en Scarlett);
  2. De 'Surf City' vrouwen, echtgenotes van Wally en Ben, volledig immuun voor overname: Kate, Amanda en Mara, en emotioneel niet te benaderen wegens de connectie met Scarlett: Meika; en
  3. De zes overige vrouwen van Wally en Ben, volledig immuun voor overname: Emma, Heather, Trish, Aurora, Liz en Jolene. De zes vrouwen waar ze haar MPSsen voor heeft gebruikt.
Vier ongetrouwde moeders, Emma Phoenix, Heather Locke, Trish Theron en Auroa Zirkon besluiten om zich alsnog aan te sluiten bij het sextethuwelijk zodat het een dectethuwelijk wordt nadat ze openlijk hun huisgenoten daartoe hebben verleid.

Officieel Huwelijk (H).

X = Man-Vrouw relaties.
H = Vrouw-Vrouw relaties
B = Bloedverwantschapsrelaties.

Relaties Emma Kate Wally Meika Trish Aurora Amanda Ben Mara Heather
Emma B X B X H
Kate B X H B H X H
Wally X X X X X X B X X
Meika H X B H X H
Trish B B X B B B X B B
Aurora X B X
Amanda H X H B X H
Ben X X B X X X X X X
Mara H X H B H X B
Heather H X B X B
Diagram Huwelijk (H).
Zwarte lijnen vertegenwoordigen Man-Vrouw relaties.
Blauwe lijnen vertegenwoordigen Vrouw-Vrouw relaties
Rode lijnen vertegenwoordigen Bloedverwantschapsrelaties.
Geboorte van Gravelson Zirkon, zoon van Heretren Zirkon en Liz Zirkon-Pelt, via een kunstmatige baarmoeder. Gravelson erft alleen de gave van relatieve onsterfelijkheid. Hij zal niet van ouderdom kunnen sterven, maar een dodelijk ongeluk kan hij niet hebben. Omdat Liz niet herinnert wil worden aan Heretren wordt Gravelson ondergebracht bij een pleeggezin dat 900 miljoen zakgeld krijgt om Gravelson op te voeden.

Geboorte van Jeffrey Zirkon, zoon van Benjamin Kartrest en Liz Zirkon.

Geboorte van Elizabeth Josine Summers, na zygote implantatie, bij Jolene April.1994Geboorte van Benjamin Valens, zoon van Benjamin Kartrest en Kate Valens-Phoenix.

Geboorte van Patricia Murray, dochter van Benjamin Kartrest en Meika Valens-Murray.

Geboorte van Wally Kartrest, zoon van Wally Valens en Mara Kartrest-Locke.

Geboorte van Anna Parker, dochter van Wally Valens en Amanda Kartrest-Parker.

Geboorte van Alex Zirkon, zoon van Benjamin Kartrest en Liz Zirkon.1995Geboorte van Benjamin Anthony Robert Kartrest (Benjamin Junior), zoon van Benjamin Kartrest en Mara Kartrest-Locke.
Van zijn nanny Aurora Valens-Zirkon krijgt Ben Junior heimelijk borstvoeding zodat ook hij een volmaakt immuunssyteem krijgt.

Geboorte van Wally Valens Junior, zoon van Wally Valens en Kate Valens-Phoenix.

Oprichting Mediterrane Unie, een economisch en culterele unie van in eerste instantie de staten Israël, Palestina, Jordanië en Libanon, onder leiding van Yitzhak Rabin. Decennia van conflict worden vreedzaam opgelost. Diverse landen daaromheen wachten af. Hun regimes hebben het moeilijk en de druk van hun bevolkingen voor democratische hervormingen neemt toe. Ze hebben geen enkele steun meer van de grootmachten.1997Geboortes van Jessica en Sean Terstark III, dochter en zoon van Lizette Oase en Sean Terstark II.

Sean Terstark en Lizette Oase treden in het huwelijk.

Jolene April en Liz Zirkon worden gevraagd toe te treden tot het Huwelijk en de dames zeggen 'ja'.


Officieel Huwelijk (H).

X = Man-Vrouw relaties.
H = Vrouw-Vrouw relaties
B = Bloedverwantschapsrelaties.

Relaties Emma Kate Wally Meika Trish Liz Jolene Aurora Amanda Ben Mara Heather
Emma B X B X H
Kate B X H B H X H
Wally X X X X X X X B X X
Meika H X B H X H
Trish B B X B B B X B B
Liz X
Jolene X
Aurora X B X
Amanda H X H B X H
Ben X X B X X X X X X X
Mara H X H B H X B
Heather H X B X B
Diagram Huwelijk (H).
Zwarte lijnen vertegenwoordigen Man-Vrouw relaties.
Blauwe lijnen vertegenwoordigen Vrouw-Vrouw relaties
Rode lijnen vertegenwoordigen Bloedverwantschapsrelaties.

Start van Buffy the Vampire Slayer.1999Wally Valens is opnieuw ruimtevaarder. Dit keer heeft hij de eer om lid te zijn van een nieuwe expeditie naar de Maan. Ze plaatsen de eerste module voor de permanente Maanbasis Armstrong.

Geboorte Eliza Benson, dochter samengesteld uit 31 mensen verslonden door defecte Rana kubussen.2001President Josiah 'Jed' Bartlet van de Verenigde Staten neemt het initiatief voor de 'Brug der Werelden'. Dankzij een nieuwe ruimtevaartorganisatie, de 'United Nations Space Agency' (UNSA), onder leiding van hoofdzakelijk de Verenigde Staten van Amerika, de Europese Federatie, de Russische Federatie en de Democratische Federatie China (DFC), een pendeldienst tussen de Aarde en Mars. De hele trip heen en weer duurt met de Ares 1 zeven maanden, inclusief een verblijf van drie maanden op Mars zelf.
Wally Valens, Kate Valens-Phoenix en Meika Valens-Murray maken deel uit van de bemanning.2003Buffy the Vampire Slayer stopt.(Lilith Anderson nr. 22)

Omdat Wally Valens hen steunde in het summa cum laude behalen van hun doctoraat, willen de 'Bruiden van Valens' hem (hun coach) en de rest van 'Surf City' bedanken met een heel bijzondere, heel sensuele cosplay in de dancing van ''t Einde'.

Valentijnsdag: De 'Bruiden van Valens' bedanken Wally Valens het weekeinde daarop nog een keer op een zwoele manier in de sauna van ''t Einde', zonder dat de rest van 'Surf City' er bij is. Hierbij spelen ze met hem het verhaal 'Secret Shards' op een heel fysieke manier. Wally Valens speelt de rol van Jim Fox en Lilith Anderson de rol van Lisa Star. De andere vrouwen spelen de overige rollen. Hun lichamen zijn via hun onderbewustzijn allemaal deel van Lilith Anderson.
Na afloop vormen Wally Valens en de 22 vrouwen een Huwelijk (H). Het is een upgrade van hun Samenlevingscontracten.De zes volwassenen van de vriendenvereniging 'Surf City' worden op Halloween ontvoerd door de NIS Leiden, afkomstig uit het jaar 12401, en gaan op in Kegar.

De autoriteiten denken dat hun auto bij een eenzijdig ongeluk de rivier de Nieuwe Maas is ingereden, maar kunnen niets vinden. De toekomstige James Isaac Parker kent de waarheid.
Emma Valens-Phoenix, Trish Valens-Theron, Aurora Kartrest-Zirkon, Liz Kartrest-Pelt, Jolene Valens-April en Heather Kartrest-Locke nemen de zorg voor de kinderen op zich. Ze worden geholpen door Sean Terstark II en zijn Lizette Oase.(Lilith Anderson nr. 23)

Ondanks het feit dat Lilith Anderson wist dat Wally Valens en de rest van 'Surf City' zouden verdwijnen, is het voor haar een verschrikkelijk harde slag. Ze was echt smoorverliefd op hem en ze mist hem zo erg dat ze zich elke nacht in slaap huilt. Door de verbroken telepathische band lijkt het zelfs of een vitaal orgaan uit haar lichaam, haar hart, is weggesneden en ze beseft dat ze accuut ontwenningsverschijnselen heeft omdat ze nooit meer de liefde hem zal bedrijven. Ze besluit dat ze genoeg tijd in deze eeuw heeft doorgebracht en dat ze alleen nog wat meer onderzoek moet doen voordat ze definitief kan vertrekken.
De 'Bruiden van Valens' (de gestalt Lilith Anderson) ontdekken in de kelder van hotel ''t Einde' de versteende Trent Kegarson. Omdat ze Wally Valens nooit meer zullen hebben richten ze hun club op Trent Kegarson en noemen ze zich voortaan de 'Bruiden van Kegarson'.

(Lilith Anderson nr. 24)

Lilith Anderson begint het beeld te onderzoeken, mede gebruikmakende van de geesteskracht van haar 'gestalt', en wacht een geschikt moment af om toe te slaan. Ze ziet Trent Kegarson als een belangrijk sluitstuk in Ners wapenprogramma's. Trent Kegarson is de nakomeling van een menselijke vrouw (Marla) en een geëvolueerd nanorobotwezen (Kegar), besmet met door Lilith gesaboteerde transformatievirussen AZV-616, tijdens de vampieraanval op Hotel ''t Einde'.

(James Parker nr. 16)

James Isaac Parker arriveert vanuit 2015 om zijn oude vriend Trent Kegarson te helpen in opdracht van een machinegezant van Kegar. Daarna keert hij voorgoed terug naar zijn eigen tijd van het jaar 2015.

(Lilith Anderson nr. 25)

Trent Kegarson en de 'Bruiden van Kegarson' worden ontvoerd naar het jaar 12356 door Lilith Anderson, agente X-13 van Ner. Ze trekt haar geest terug uit hun zintuigen. Ooit had ze hen nodig om van hun sensualiteit te genieten en om haar eigen geest te versterken, maar voor Lilith Anderson zijn de 'Bruiden' nu slechts onderpanden om Trent Kegarson onder druk te zetten totdat ze hem volledig onder haar controle kan krijgen.


Een dag na de ontvoering ontploft een tijdbom geplaatst door Lilith Anderson. De kelder van hotel ''t Einde' wordt zo totaal verwoest dat er geen spoor van de ontvoering te vinden is.

(Lilith Anderson nr. 32)

Energiewezen Lilith Anderson zorgt ervoor dat in Hotel ''t Einde' op tijd het brandalarm afgaat zodat gasten en personeel op tijd kunnen vluchten. De autoriteiten nemen aan dat de culte de 'Bruiden van Kegarson' bij de explosie vernietigd is.Jaar van de democratische lente. Over de hele wereld vallen dictatoriale regimes. Zonder steun van hun voormalige bondgenoten kunnen ze de druk van hun bevolking niet meer aan en ze kiezen op vreedzame wijze voor een overgang naar vrede, vrijheid, gelijkheid en democratie. Het enige land op de wereld dat nog afgesloten en dictatoriaal is, is Noord Korea.

2010(Lilith Anderson nr. 2) (James Parker nr. 6)

Lilith Anderson arriveert voor haar eerste reis door de tijd vanuit het jaar 12356. Ze gaat werken bij de TU Delft en verleidt de achttien jarige James Isaac Parker. Ze neemt zijn maagdelijkheid en een groot deel van zijn kennis. James Isaac Parker en Lilith Anderson worden geliefden. Vooral het door hem ontwikkelde transformatievirus/nanobot AZV-001 is bijzonder interessant voor haar. James Parker heeft AZV-001 ontwikkeld met het middel 'Ambrovitale' gecombineerd met zesdimensionale hypernucleonen.
Lilith Anderson is in eerste instantie verbaasd dat James haar al kent en komt zo te weten dat ze al eerder in zijn tijdlijn hem zal gaan ontmoeten. James Parker is verbaasd om deze Lilith Anderson te zien, zeven jaar nadat zij en de 'Bruiden' zogezegd stierven in de explosie van ''t Einde'. Lilith verklaart dat zij de explosie overleeft heeft, maar dat ze zwaar gewond was en haar geheugen kwijt was. Pas onlangs was zogezegd een deel van haar geheugen hersteld en het feit dat ze er zo jong uitziet verklaart ze door een 'Ambrovitale' therapie en de plastische chirurgie die ze kreeg om haar verminkingen te herstellen. James Parker aanvaart haar verhaal en is blij dat ze nu zijn vriendin is. Hij is altijd al een beetje verliefd op haar geweest. Al vanaf dat ze samen in de Hoofdstraat van Zegschij-Sprucphord woonden.
Met haar 'oude leven' wil ze niets te maken hebben. Lilith geeft als excuus aan dat ze eigenlijk nog herstellende is.2013Liz Kartrest-Pelt, Aurora Kartrest-Zirkon, Heather Kartrest-Locke, Emma Valens-Phoenix, Jolene Valens-April en Trish Valens-Theron richten een verbond op genaamd de 'Alternatieve Echtgenotes' omdat ze beseffen dat ze geen deel hebben uitgemaakt van 'Surf City'. Ze besluiten dat hun verbond de leegte moet vullen die Wally Valens en Benjamin Kartrest hebben achtergelaten. Hun eerste ontdekking is, nadat Jolene klaagt over hoofdpijn, de aanwezigheid van Liliths micro probe sensoren in hun eigen hersenen en ze ontdekken sporen van Liliths DNA op deze machines. Verder onderzoek leert hen dat ook alle vrouwen van 'Surf City' er mee besmet zijn geweest. Heather lukt het te achterhalen wat hun functie was en dat Lilith ze alleen gebruikt heeft in die gevallen dat ze vrouwen trof die immuun waren voor telepathische overnames en telepresentie. Daarna is het voor Heather Kartrest-Locke relatief eenvoudig om de MPSen uit hun lichamen te verwijderen en te vernietigen.

(James Parker nr. 7)

James Parker maakt een chart met zijn generatiegenoten in zijn familie.

Chart relaties Universum Valens Alpha.

Septet: Wanneer vampiers uit het Valens Kappa universum, genaamd 'The Masters of Passion', de Aarde binnenvallen omdat ze Trish Valens-Theron proberen te vinden, komen de 'Alternatieve Echtgenotes' weer te samen om samen met Elizabeth Summers 'Septet' te vormen. De strijd duurt van 28 oktober tot en met 3 november 2013 en de vampiers worden door 'Septet' grondig verslagen.
Na afloop heeft vooral Elizabeth Summers de smaak te pakken en nadat ze alle afleveringen van 'Buffy the Vampire Slayer' en 'Angel' minstens tien keer gezien heeft wil ze naast haar hulp aan haar familie haar tijd ook wijden aan de strijd tegen het kwaad. De rest van 'Septet' wordt aangstoken door haar enthousiasme en doet met haar mee. Kunnen ze gelijk ook wat goeds doen.

De kinderen van de vriendenvereniging 'Surf City' gedenken hun ouders en hun hobby met een eigen Cosplay. op Halloween 2013. Omdat Elizabeth Summers te druk bezig was met de strijd heeft ze tot haar spijt niet mee kunnen doen.(Lilith Anderson nr. 3) (James Parker nr. 8)

Liz Kartrest-Pelt verleidt James Isaac Parker en ze worden geliefden. Uit dankbaarheid voor alles wat hij voor haar doet vertelt Liz Kartrest-Pelt wat zij en de andere 'Alternatieve Echtgenotes' hebben ontdekt over Lilith Anderson en haar gemanipuleer.
James Isaac Parker confronteert Lilith Anderson met de ontdekkingen van de 'Alternatieve Echtgenotes', maar Lilith ontkent alles omdat deze Lilith dit nog niet heeft meegemaakt.
Gedurende 100 dagen leeft James Isaac Parker samen met Lilith Anderson en Liz Kartrest-Zirkon als hun minnaar. Hij moet bepalen wie de waarheid spreekt en hij neemt hier ruim de tijd voor. Beide vrouwen zijn heel erg mooi en heel erg goed in de liefde. James Parker geniet met volle teugen. James Parker moet na die 100 dagen de conclusie trekken, "Hips Don't Lie", dat Lilith werkelijk kwaadaardig is. Lilith blijft ontkennen dat ze zijn ouders heeft gemanipuleerd.
James Isaac Parker verbreekt zijn relatie met Lilith Anderson, niet beseffende dat dit een jongere Lilith is dan de Lilith die de levens van zijn ouders zo heeft gemanipuleerd.
Liz Kartrest-Pelt verlaat hem na het uitzetten van Lilith Anderson. Ze heeft haar schuld aan hem ingelost op een ook voor haar zeer aangename wijze, en ze gaat op zoek naar nieuwe avonturen en nieuwe minnaars.

Lilith Anderson besluit om naar het jaar 1984 te reizen om de vader van James Parker te onderzoeken. Zij heeft gehoord wat ze gedaan zou hebben, en dus wat ze zal gaan doen, en ze is heel benieuwd waarom Wally Valens haar zo zal fascineren. Ze vindt dat ze bij al het goede dat ze voor Ner doet zichzelf eens een plezier mag doen. Ze geeft zichzelf toestemming om alle mensen te gebruiken waar ze zin in heeft. Ook al zouden die mensen dat niet willen als ze ervan zouden weten. Lilith haalt er de schouders bij op. 'Wat niet weet wat niet deert' vindt ze en bovendien zullen die mensen in hun onwetendheid er enorm van gaan genieten. Ze injecteert zichzelf met een gentherapie, gebaseerd op transformatievirus AZV-600, om zichzelf de gave van telepresentie te geven. Deze gave stelt haar in staat om de lichamen van andere mensen over te nemen zonder dat die anderen dat merken. Ze is ultimo in staat met haar eigen geest de fysieke lichamen van andere mensen volledig over te nemen alsof het haar eigen lichaam betreft. Ze projecteert als het ware haar eigen astrale lichaam in de lichamen van die anderen.2014De kinderen van de vriendenvereniging 'Surf City' lanceren een herdenkingssite voor hun verdwenen ouders. Surf City Halloween Cosplay.De 'Alternatieve Echtgenotes' gedenken de leden van 'Surf City' en hun hobby ook met een eigen Cosplay waarbij ook hun aller dochter Elizabeth Summers aansluit.

Septet: Kort na hun cosplay krijgen de 'Alternatieve Echtgenotes', alias 'Team Las Vegas', bestaande uit Heather Kartrest-Locke, Liz Kartrest-Pelt, Aurora Kartrest-Zirkon, Emma Valens-Phoenix, Jolene Valens-April en Trish Valens-Theron, aangevuld met Elizabeth Summers, een bijzondere beloning. De commandant van de originele NIS Batar, Michelle Stolk, geeft hen een plaats aan boord van de NIS Batar.
Bijgevolg maken ook deze zeven vrouwen later direct deel uit van Kegar.

(MACM nr. 2) (Voorouders Scarlett Theron en Meika Murray nr. 1)

MacM: Michelle Stolk blijkt nog guller wanneer ze zelfs de NIS Memphis, afkomstig uit het jaar 12401, schenkt aan de damesband, MacM Team Memphis, bestaande uit Marilyn Bowker, Agnetha Rigg, Catherine Hathaway en Mary MacGraw. Hun eerste reis is naar het jaar 1866.


(Voorouders Kate en Emma Phoenix nr. 1)

Team Phoenix: Een derde groep vrouwen, Team Phoenix, uit diverse, andere, universa, krijgt, nadat ze ook een eigen Cosplay hebben gehouden, van Michelle Stolk de NIS Phoenix, afkomstig uit het jaar 12401. Onder het commando van Lisa Star, reist het schip door tijd, ruimte en andere dimensies. Samen met Gina Gold, Sarah Cox, Eva Cohen, Victoria Pirelli, Megan Farrell, Mary Jane van Pelt en Grace Watson bezoekt Lisa Star diverse tijdperken en universa.
Hun eerste reis is naar het jaar 1984.


(James Parker nr. 9)

James Isaac Parker wordt verliefd op Jessica Terstark en verlooft zich met haar.2015

(James Parker nr. 10)

James Isaac Parker leest over de ramp in 1991 die het leven van de Aarde liet verdwijnen en beseft dat hij degene is die de wereld heeft gered, moet gaan redden. Hij reist naar het verleden, naar het jaar 1987.


(James Parker nr. 15)

James Isaac Parker keert terug uit het jaar 1991.
James Isaac Parker reist in opdracht van een machinegezant van Kegar naar het jaar 2003 om Trent Kegarson te herstellen.


(James Parker nr. 17)

Eenmaal terug vanuit 2003 is hij het tijdreizen beu en besluit zich op andere zaken te storten. Hoofdzakelijk op zijn mooie verloofde.
James Isaac Parker treedt in het huwelijk met die mooie verloofde: Jessica Terstark.2016De Sociaal Democratische Liberaal Heidi Cussler wordt in november gekozen tot president van de Verenigde Staten van Canada (VSC), de fusiestaat van de Verenigde Staten van Amerika en van Canada.
Conservatieve krachten in Noord Amerika gaan ondergronds in een netwerk van sektes die contact leggen met andere nationalistische en religieuze extremisten in Europa, Afrika, het Midden Oosten en Azië. Ze leggen de grondslagen voor een organisatie die zich formeel 'De Rechten van God' noemt. In eerste instantie lijken ze niet veel gemeen te hebben en lijken ze elkaar eerder naar het leven te staan. Maar diep in hun hart weten ze dat ze allen hetzelfde willen: de ondergang van de in de wereld groeiende beweging richting een seculier humanistische samenleving gebaseerd op rationele, atheïstische principes en mensenrechten. Informeel noemen ze zich 'Eindtijd'. Ze zijn het beu om te wachten op de dag des oordeels en willen die zelf het liefst gaan veroorzaken. Ze dromen van een wereldzuiverende holocaust en een inspiratie hiervoor halen ze uit de klassieke TV serie Jericho waarin diverse steden worden vernietigd in een 'Tweede Amerikaanse Burgeroorlog'. Twee van hun leiders noemen zich 'Apocalyps' en 'Ragnarok'. Het idee is aanslagen te veroorzaken die extremisme en nationalisme stimuleren zodat hele bevolkingsgroepen tegenover elkaar komen te staan zodat ze elkaar vernietigen.

De Derde Wereldoorlog: terroristen van 'Eindtijd' vernietigen met kofferatoombommen Rome, Jeruzalem, Mekka en New Delhi. Aanslagen op New York, Moskou, Peking en Doggerstad worden voorkomen.
De terroristen worden door internationale troepen verslagen opererende vanaf het vliegdekschip USS Enterprise onder het commando van captain Tara Kartrest. Het vliegdekschip is in dat jaar het eigendom van 'Kartrest Star Enterprises' (KSE). De internationale troepen zijn afkomstig van de Verenigde Staten van Canada, Australië, Rusland, China en de Europese Federatie. Geheel onverwacht krijgt de brede coalitie steun van Noord Korea. De regering in Pyongyang beseft dat er een kwade macht is opgestaan die nog gekker is dan zij zelf.

2020Formalisering van het begin van de wereldvrede: De Pax Pacifica begint, een reeks conferenties op Tahiti. Belangrijkste gesprekspartners: president Heidi Cussler van de VSC, oud president Boris Jeltsin van de Russische Federatie, oud president Hu Yaobang van de Democratische Federatie China, en president Jo Cox van de Europese Federatie. Melissa Valens speelt een sleutelrol bij de besprekingen.

Sean Terstark III en Melissa Valens treden in het huwelijk. Geboorte van Sean Terstark IV, zoon van Sean Terstark III en Melissa Valens.

2024Start van de Vierde Wereldoorlog. Legers en vloten staan oog in oog met elkaar. De oorzaak is bij niemand bekend en iedereen verdenkt iedereen. Melissa Valens maakt een einde aan die Vierde Wereldoorlog voordat er echt slachtoffers vallen. De Pax Pacifica is een voltooid feit. Hervormingen leiden tot een vreedzame omwenteling in Noord Korea. Achteraf vermoed men dat bepaalde groeperingen die de Derde Wereldoorlog verloren uit waren op een revanche door via slinkse wegen te stoken in diverse politieke en ecomische processen.

2025Melissa Valens van de 'Artamofemsci' partij wordt president van de Verenigde Aarde. Ze krijgt steun van de EF, de VSC, Rusland, China en India. De rest van de wereld volgt spoedig.
(James Parker nr. 18)

Geboorte van Scott Parker, zoon van James Isaac Parker en Jessica Terstark.Aurora Kartrest-Zirkon verleidt Benjamin Kartrest Junior.

Geboorte van Benjamin Kartrest III, zoon van Benjamin Kartrest Junior en Aurora Kartrest-Zirkon.

De UNSA lanceert een bemande expeditie naar Jupiter en laat daar een permanent bewoont station achter in een baan rond de maan Europa.2040Technologische revoluties zorgen ervoor dat ruimtevaart zo sterk verbeterd dat de mensheid massaal het zonnestelsel gaat terraformeren en koloniseren.
De Aarde wordt sterk ontlast van de menselijke druk en grootschalige projecten herstellen het milieu van de hele planeet. Diverse soorten worden gered van de ondergang en sommige soorten worden zelfs teruggebracht.

De UNSA lanceert een bemande expeditie naar Saturnus en laat daar een permanent bewoont station achter in een baan rond de maan Titan. Commandant van de eerste missie is Charles Enigma, een zoon van Wally Valens.

Geboorte van Marty Brill, achterkleinzoon van Melissa Valens.

2066Geboorte van Balthasar Vance, zoon van Benjamin Vance en Barbara Parker.

Geboorte van Rachel Richards, dochter van John Richards en Jane Zimbalist.

2068Terroristen die de oude tijden van oorlog willen laten herleven graven het lichaam van Scarlett Theron op omdat dat lichaam nog de meest zuivere vorm van het vampiertransformatievirus AZV-616 zou bevatten. Haar lichaam blijkt door het latente virus nog goed geconserveerd en de experimenten met het virus zorgen voor een dusdanige mutatie daarin (AZV-617) dat er een zombieplaag ontstaat in de Amerikaans staat Georgia.
Scott Parker en zijn kinderen Barbara en Johnny vormen samen met Barbara's echtgenoot Benjamin Vance de leiding van een klein leger, team Romero, dat de zombies verslaat.
Eddie Theron rekent persoonlijk af met de terroristen die het lichaam van zijn moeder hebben misbruikt en komt tot de ontdekking dat zijn moeder weer tot leven is gewekt. Met behulp van Christopher Locke, die een monster van het bloed van Trent Kegarson heeft weten te bemachtigen, wordt het lichaam van Scarlett gezuiverd van het snode virus AZV-616. Hierbij experimenteert Eddie eerst met het lichaam van de eveneens goed geconserveerde Susan de Groot. Het resultaat is dat beide vrouwen opnieuw leven, maar dat hun 'geest' lijkt te ontbreken.
Een dag na die constatering verdwijnen hun lichamen op mysterieuze wijze. Zonder dat Eddie en Chris het weten heeft Kegar hun lichamen omgezet in energie en in zich geabsorbeerd naar het jaar 12373. .

KSC: Wegens hun bijzondere verdiensten voor de mensheid krijgen de kinderen van 'Surf City', met het grootste gedeelte van hun huwelijkspartners, familie en vrienden, een plaats aan boord van de NIS Batar en ze maken daarom later direct deel uit van Kegar.
Hun verdere nakomelingen blijven achter op Aarde. Eén van hen, Marty Brill, een achterkleinzoon van Melissa Valens, wordt een voorouder van Madelina van Ner.

Geboorte van Vanderhof Stolk, achterachterkleinzoon van Melissa Valens.

2080Geboorte van Tim Pilot

2091Ontwikkeling van de Parker-Vance ruimtetijdkrommingsaandrijving.

2095Geboorte van Victoria Vance, dochter van Balthasar Vance en Rachel Richards.

2100Lancering van de Arrow. Met aan boord o.a. Balthasar Vance. De Arrow verdwijnt in de hyperruimte en komt in de toekomst terecht.
2191Hyperruimteaandrijving. Begin van de kolonisatie van de Laniakeasupercluster.3232

Stichting van het Keizerrijk Zaaris.

10271

Oorlog met de Vannasnimboekie.

10871

Einde van de oorlog met de Vannasnimboekie en oprichting van het Groot Imperium van Ner (GIN) door Gravelson Zirkon, zoon van Ennefeen Zirkon.

Start koude oorlog tussen Zaaris en het GIN.

11371

De Aarde en haar zonnestelsel worden een reservaat.

12200

(Freydeichelp-Veckeesh - Fox nr. 4B)

Lancering van de NIS Geneva onder het commando van Admiraal P.E. Dorothy Freydeichelp-Veckeesh. Haar oude schip, de NIS Galaxy, wordt een secondaire eenheid van de NIS Geneva en krijgt officieel haar achternaam, al wordt in het dagelijks gebruik het schip de 'NIS Frey' genoemd. Tijdens de naamgevingsceremonie krijgt Dorothy ook een nog grotere eer: het melkwegstelsel waar de Aarde zich bevindt krijgt ook officieel de naam 'Freydeichelp-Veckeesh'. Dit had overigens ook politieke redenen. Andere melkwegstelsels die eigen namen hadden voelden zich benadeeld dat de oorsprongmelkweg van de mensheid zichzelf nog altijd DE melkweg noemde. Door deze oorsprongmelkweg een eigen naam te geven werd dit rechtgetrokken.12356

(Lilith Anderson nr. 1)

Agenten van Ner graven op Aarde een statiscapsule op met daarin de zygote die Lilith Anderson zal worden en nemen deze mee naar Ner. Ze accelereren de tijd in de capsule zodat Lilith binnen drie maanden uitgroeit tot een volwassen vrouw en programmeren haar tot de volmaakte agente X-13, hun mooiste en beste wapen.
Lilith Anderson begint aan haar reis naar het verleden (het jaar 2010) om onderzoek te doen en sabotage te plegen in het tijdperk van James Parker.

(Lilith Anderson nr. 26)

Lilith Anderson, die terugkeert vanuit haar reis naar het verleden (vanuit het jaar 2003) om onderzoek te doen en sabotage te plegen in het tijdperk van Wally Valens en James Parker, maakt volop gebruik van Trent Kegarson. Voor haar werk en privé. Ze bevrucht haar eigen gameten met die van hem en schept een aantal zygoten (hun kinderen) die ze veilig stelt door ze te plaatsen in een kunstmatige baarmoeder aan boord van een robotsonde die ze lanceert vanuit haar schip voordat haar kapitein uit jaloezie de zygoten vernietigt. Tevens verstuurt ze informatie over het door haar ontwikkelde transformatievirus AZV-665 naar een Ner basis.

(Lilith Anderson nr. 27)

Trent Kegarson wordt getransformeerd tot de perfecte moordmachine en Lilith gebuikt hem om haar kapitein te doden en het commando over te nemen. Kort daarop verliest ze de controle over Kegarson die haar en de rest van haar bemanning aanvalt. Het schip wordt vernietigd en de hele bemanning sterft. De 21 'Bruiden' ontsnappen de vernietiging omdat hun statiscellen ook een soort ontsnappingscapsules zijn. Trent Kegarson wordt vernietigd door de explosie van het schip. Lilith Anderson weet op het nippertje te ontsnappen door zichzelf te injecteren met de meest geavanceerde versie van het transformatievirus, AZV-666, genaamd 'Trenthack', gebaseerd op experimenten op Trent Kegarson, waarmee ze heel haar eigen lichaam omzet in energie. Als een geest, een energiewezen, maakt ze een wilde ongecontroleerde sprong door tijd en ruimte en komt ze terecht in het jaar 1986.De Arrow arriveert in de hyperruimte in dit jaar. De 'Bruiden van Kegarson' worden gered. Kathleen Smith hernoemt haar groep weer tot 'Bruiden van Valens'.


Een laatste wapen van de Vannasnimboekie roeit een geheime GIN basis uit.

12357De Arrow komt aan bij de GIN basis in de hyperruimte. Diverse bemanningsleden sneuvelen en de basis vernietigd zichzelf.


12361Reighan Anorn wordt opzichter van het Aarde reservaat.

12371De Arrow ontsnapt uit de hyperruimte en redt het zonnestelsel door de Ner sonde te vernietigen die bezig was de zon te doden.


Contact tussen de Arrow bemanning en Reighan Anorn.


Twaalf 'Bruiden van Valens' splitsen zich van de 'Arrow' groep af en gaan wonen in het Sombrero melkwegstelsel. Ze verlangen naar een nieuw Idool om te beminnen.

12372Victoria Vance heeft haar krachten later ook niet meer bij bewustzijn in de hand en moet elders hulp zoeken. Met de 'Esserenzes', het schip van Reighan Anorn, vertrekt ze met familie en vrienden naar een planeet met supertelepaten, in de melkweg M87.

Defecte Rana eenheden doden de bemanning van de Arrow en bouwen de NIS Sunnydale die daarna naar ons (het Valens Prime) universum vertrekt naar het jaar 2002 in het Valens Prime Universum. De enige overlevende is Michelle Stolk.

12373De supertelepaten kunnen Vicky Vance niet helpen.
Tim Pilot krijgt voor zijn verdiensten van het redden van de zon een eigen schip, de 'NIS Xionix' en neemt de familie Vance aan boord. Victoria Vance leert zichzelf onder controle te houden met behulp van Tim Pilot door haar geest permanent aan zijn geest te verankeren. Ze kent nu de waarheid over de macht van haar geest en de Multi-Multiversa die ze schiep die samensmolten tot Kegar.
Kegar wordt intern geregeerd door de Kegarcomponenten Slaytrekx en levert een strijd met Zirkon.
Tim Pilot en Victoria Vance worden geliefden.
Het begin van de samenstelling van Slaytrekx ligt in het jaar 2369 en de eerste leden van Slaytrekx ontstonden in relatieve tijd in 2293.  (Lilith Anderson nr. 33)

  Gerechtigheid: Revolutie in een Drie-Eenheid Lilith-Scarlett-Susan.
  Energiewezen Lilith Anderson wordt door Kegar gegrepen en geabsorbeerd.
  Kegarcomponenten 'Surf City', 'Alternatieve Echtgenotes', 'Bruiden van Valens' en 'Kinderen van Surf City' getuigen in de zaak Lilith en leggen de zaak voor aan Slaytrekx.

  Haar misdaden zijn:
  1. Bij de 'Bruiden van Valens':
   1. Ontvoering;
   2. Vrijheidsberoving;
   3. Bedreiging;
   4. Schade aan het lichaam;
   5. Telepathische overname; en
   6. Schending van de privacy.
  2. Bij de 'Alternatieve Echtgenotes':
   1. Schending van de privacy.
  3. Bij Wally Valens:
   1. Schending van de privacy.
  4. Bij Benjamin Kartrest:
   1. Schending van de privacy.
  5. Bij James Isaac Parker:
   1. Spionage en sabotage met dodelijke gevolgen.
  6. Bij het Sterren Imperium Zaaris:
   1. Productie van massavernietigingswapens voor het GIN, met miljarden dodelijke gevolgen.
  7. Bij GIN kapitein Yor Misojack:
   1. Moord.
  8. Bij Trent Kegarson:
   1. Verminking;
   2. Aanranding;
   3. Experimenten; en
   4. Fundamentele schending van de persoon.


  Ze houden bij hun oordeel er rekening mee dat:
  1. Energiewezen Lilith Anderson ook Scarlett Theron en Susan de Groot is;
  2. Ze op het einde ook goede daden heeft verricht; en
  3. Ze oprecht berouw heeft over haar daden.


  Lilith wordt als drie-eenheid ontmanteld. Haar Susan en Scarlett componenten worden van haar afgesplitst en krijgen elk een eigen hoeveelheid energie. Deze energie is afkomstig van hun eigen oorspronkelijke lichamen uit het jaar 2068.

  Het uiteindelijke oordeel is dat ze Lilith Anderson 100 jaar moet doorbrengen in een tijdlusgevangenis binnen Kegar. Na 100 jaar wordt ze vrijgelaten en heeft ze haar straf er volledig opzitten. Voor Kegar zelf is minder dan een seconde verstreken. Ze mag in Kegar blijven en omdat ze berouw heeft en haar straf erop heeft zitten wordt ze vergeven.De Kegar componenten 'Surf City' en 'Alternatieve Echtgenotes' fuseren en slokken hierbij ook Susan de Groot en Scarlett Theron op.Kegar, geamuseerd, noteert hoe diverse componenten van hem zich tot elkaar verhouden.

Officieel Huwelijk (H).

X = Man-Vrouw relaties.
H = Vrouw-Vrouw relaties
B = Bloedverwantschapsrelaties.

Relaties Emma Kate Wally Meika Trish Scarlett Liz Jolene Susan Aurora Amanda Ben Mara Heather
Emma B X B X H
Kate B X H B H H H X H
Wally X X X X X X X X X B X X
Meika H X B B H X H
Trish B B X B B B B X B B
Scarlett H X B B H
Liz X
Jolene X
Susan H X H
Aurora X B X
Amanda H X H B X H
Ben X X B X X X X X X X
Mara H X H B H X B
Heather H X B X B
Diagram Huwelijk (H).
Zwarte lijnen vertegenwoordigen Man-Vrouw relaties.
Blauwe lijnen vertegenwoordigen Vrouw-Vrouw relaties
Rode lijnen vertegenwoordigen Bloedverwantschapsrelaties.
Vanzelfsprekend zijn er hier geen relaties met fysieke lichamen, maar met fysieke lichamen die omgezet zijn in energielichamen. Deze banden zijn vele malen intenser en behelsen een onlosmakelijke versmelting van energiedelen. Het betreft de meest intense, meest intieme en sterkst versmolten delen van Kegar.

12374Tijdens een bezoek aan hun vrienden in de Sombrero melkweg komen Balthasar Vance en de twaalf overgebleven daar wonende 'Bruiden' er achter dat hij een rechtstreekse nakomeling is van hun Idool Wally Valens. Prompt verleiden ze hem tot toetreding tot hun Huwelijk.
Balthasar Vance en alle 'Bruiden' worden geliefden en de groep hernoemt zich tot de 'Bruiden van Vance'.
Zijn vrouw Rachel Vance-Richards voelt enige jaloezie ondanks haar vrijzinnige geest. Maar ze is tevens blij dat haar man geen verstokte conservatief meer is op het gebied van de liefde en nu volop de Vrije Liefde omarmt. Ze geeft zichzelf de vrijheid om haar eigen horizon te verruimen en aandacht te schenken aan andere mannen.

Tijdens dit alles leren Tim Pilot en Rachel Vance-Richards elkaar veel beter kennen.

Tim Pilot geeft mevrouw Rachel Vance-Richards lessen in het besturen van ruimteschepen zodat ze naast hem en Vicky nog iemand hebben die zijn 'Xionix' kan besturen in die gevallen dat de autopiloot faalt. Tijdens één van de lessen besluit Rachel Tim te bedanken op een bijzondere manier: Ze gaat schrijlings op zijn schoot zitten en kust hem alsof ze geliefden zijn. Ze beseffen dat ze elkaar altijd al heel erg leuk hebben gevonden. Spontaan bedrijven ze de liefde met elkaar, dankzij die legendarische kus. Tim ervaart dat Vicky haar mooie, lekkere, lichaam en haar passie beslist niet van een vreemde heeft.
Tijdens één van de laatste lessen krijgt de 'Xionix' een storing waardoor het schip verzeild geraakt in een vreemde parallelle dimensie die ze het Vance Continuüm noemen. Tim en Rachel raken hierdoor meer dan een jaar gescheiden van hun familie die die hele tijd bij de 'Bruiden' woont en beleven in die dimensie tal van avonturen. Hierbij verloopt de tijd anders voor hen dan in hun eigen thuis universum. De tijd verloopt er 12 keer zo snel. Voor Tim en Rachel verstrijken er dus meer dan 12 jaar.

Mevrouw Rachel Vance-Richards geeft Tim Pilot gedurende die hele tijd lessen in liefde. Ze denken dat ze hun eigen universum toch nooit meer zullen zien.
Ze krijgen samen een zoon die ze Vanderhof Vance noemen.

12375De 'Xionix' vindt haar weg terug naar hun thuisuniversum en Tim en Rachel worden herenigd met hun familie waarbij de bijzondere relatie die ze met elkaar hebben intact blijft met de zegen van Balthasar Vance en Vicky Pilot-Vance. Hun zoon Vanderhof Vance blijft wonen in het Vance Continuüm waar hij verwekt is omdat hij met die hele dimensie versmelt en die hele dimensie wordt en hij beseft al die tijd die hele dimensie te zijn geweest waarbij hij Tim en Rachel naar zich toe had gebracht om zichzelf te kunnen laten verwekken. Het bewust geworden universum Vanderhof Vance beschouwt zichzelf als de dimensie van het leven, de liefde en de lust. Het Vance Continuüm / Vanderhof Vance gaat op in Kegar en inspireert het wezen tot bijzondere inzichten waardoor het hechter wordt dan ooit.12376Vanderhof Stolk krijgt de 'Arrow-II'.

Het GIN valt Zaaris aan in een vernietigende oorlog. Kegar verslaat Zirkon en herstelt Zaaris en de vrede. Het was een strijd die relatief begon in de Multi-Multiversa die Vicky Vance in haar hoofd geschapen had in 19997731 VC Vicky Vance, Tim Pilot en hun ongeboren kind gaan op in Kegar.

Balthasar, Kimberly en Rachel Vance, inclusief Rachels ongeboren kinderen, gaan op in Kegar.
Een alliantie ontstaat tussen Zaaris en Ner onder leiding van Madelina.

Zaaris en Ner voeren een gezamenlijke missie uit.

12401

Ner sluit zich weer aan bij Zaaris. Begin van de nieuwe tijdrekening 'E Pluribus Unum' (EPU). Lancering van de River class vloot.

De NIS Batar krijgt vanuit het jaar 2269 vanuit het Star Trek universum van Keizerin Madelina de Zesde aan boord van de NIS Atlantic het verzoek een bijzondere missie uit te voeren. De NIS Batar voert haar missie uit en ontvangt daarbij op onconventionele manier haar Municipality class eenheden. (Bijzonderheden van de NIS Batar) Het schip, onder het commando van Michelle Stolk en met aan boord haar eregasten haar vader Vanderhof Stolk en haar vrienden Marty Brill en Keizerin Madelina de Eerste, verdwijnt tijdens die eerste missie naar het jaar 2003.(Missie van de NIS Batar).
Sombrero: Diverse Municipality class eenheden van de Batar, geschenken van Michelle Stolk, pikken bemanningen en bevrouwingen op in dit jaar (de dames van 'Bruiden van Vance' in het Sombrero melkwegstelsel) en in de jaren 2003 en 2014.


De schenkingen hebben allemaal bepaalde doelen:
 1. Het geboren laten worden van een aantal voorouders van Victoria Vance
  1. NIS Memphis: Team Memphis zijn allen voormoeders van Scarlett Theron. Dit schip vertrekt naar het jaar 2014.
  2. NIS Phoenix: Team Phoenix zijn allen voormoeders van Emma Phoenix. Dit schip vertrekt naar het jaar 2014.
  3. NIS Boston en NIS New York: Team Bruiden van Vance zijn allen voormoeders van Jennifer Milano. Deze schepen vertrekken naar het jaar 1830.
 2. De Completering van Kegar:
  1. NIS Leiden: Oppikken van de zes leden van 'Surf City', omdat Benjamin Kartrest een deel door James Parker gestolen Kegar energie is moeten ze allen sowieso in Kegar opgenomen worden. Dit schip vertrekt naar 2003.
13130

De Rivervlootschepen worden secondaire eenheden van de NIS Atlantic.

13400

Keizerin Madelina de Zesde, directe afstammelinge van Madelina de Eerste, begint haar reis met de NIS Atlantic, en reist naar het jaar 2269.

62400

De mensheid en de Rana zijn gefuseerd en veranderd in energiewezens.

112400

Reighan Anorn ontwaakt en reist naar de verre toekomst van het jaar 100000012400.

1000012400

Alle intelligente soorten van het heelal zijn veranderd in energiewezens. Tien van deze soorten zijn op Aarde ontstaan: Ze ontstonden uit diverse primitievere soorten, in chronologische volgorde:
 1. octopussen;
 2. dinosauriërs;
 3. homo (de mensheid);
 4. dolfijnen;
 5. dubbele kieuw vissen;
 6. kraaien;
 7. olifanten;
 8. chimpansees;
 9. oerang-oetans; en
 10. sociale insecten (diverse collectieve intelligenties, coalities van bijen en mieren)
(Njitnelav nr. 6)

De Njitnelav komt aan het einde van zijn zwerftocht over de Aarde en nadat hij een gedicht over zichzelf maakt, reist hij dankzij Kegar, zijn eigen toekomstige zelf, terug naar het jaar 8000 VC. Hij zit in een oneindige lus.


100000012400

Reighan Anorn arriveert vanuit het jaar 112400. Hij is het enige fysieke intelligente wezen dat nog bestaat. Hij, en zijn hele Multi-Multiversum, worden tot energie getransformeerd en opgenomen in Kegar.

In de verre toekomst wordt ook het Valens Beta Universum een deel van Kegar.