Maalstroom van Passie (Universum Valens Alpha).

Oorspronkelijk: 2023.

Zaterdag 8 december 1984.

Wally Valens snoof de zwoele nachtlucht op en genoot van het licht van de volle Maan. Het strand waar hij in zijn zwembroek liep was nagenoeg verlaten en hij kon zeggen dat hij echt genoot van zijn vakantie tot dus ver. Gisteren had hij nog zijn moeders verjaardag gevierd thuis en hij had nu Hawaï uitgekozen om wat bij te komen van zijn afscheid van twee heel bijzondere vrouwen waarmee hij had samengewoond in hotel ''t Einde' en waarmee hij een warme band had. Eén van die vrouwen had ook een zus die ook een goede vriendin van hem was geworden. Susan, Scarlett en Meika waren nu gewoon exen van hem. Heel lieve, voortaan platonische, vriendinnen. Hij zou hen missen, maar gelukkig was die pijn niet zo erg als toen zijn eerste liefde Mara hem onverwacht verlaten had. Hij wist niet eens waar Mara gebleven was! Nu kon hij even tot rust komen.
Zijn beste vriend, Trent Kegarson, was een een tienduizend jaar oude halfgod en hij had hem het adres van het vakantiehuisje aanbevolen en erbij gezegd dat hij hier werkelijk het paradijs zou vinden.

In de verte zag hij op het strand een mooie jonge vrouw verschijnen en toen ze elkaar naderden viel zijn mond open van verbazing. Dat was Kate Phoenix! Zijn lievelingsactrice! Ze had maar vijf films gemaakt, maar de laatste was gebaseerd op één van zijn eigen verhalen. Ze droeg een hele kleine, sexy, bikini en Wally kon niet anders dan haar van top tot teen bekijken. Ze was nog mooier dan in haar films! Lang golvend donkerrood haar, schitterende magische groene ogen die een man volledig betoverden, een roomblanke huid met hier en daar kleine, sexy, moedervlekjes, een klassiek mooi gezicht en een natuurlijk, absoluut volmaakt, slank, lichaam!
Kate Phoenix zelf toverde een flauwe glimlach op haar mooie gelaat met een licht spottende blik leek ze een Godin die aan het bepalen was of ze een menselijke sterveling gunsten zou verlenen of hem ter plekke zou neerbliksemen.
Met haar kenmerkende licht lijzige stem zei ze: "U lijkt verdacht veel op een schrijver die het boek 'Lisa Star' schreef. Uw gezicht lijkt sprekend op die foto op de achterkant van het boek."
Wally knikte en zei: "Hallo, Miss Phoenix, ja, ik ben Wally Valens en mag ik zeggen dat ik het een eer vind u hier zo te ontmoeten. De manier waarop u 'Lisa Star' tot leven wekte met uw acteerwerk is fenomenaal! U gaf 'Lisa' een dimensie die ik zelf nog niet voor mogelijk had gehouden." Kate lachte flauwtjes. "Zeg maar Kate, dan zeg ik 'Wally'. Uw werk vond ik zeer inspirerend. Ik heb echt het gevoel dat u vrouwen begrijpt. Hetgeen natuurlijk niet zo verwonderlijk is aangezien u heel veel vrouwelijke fans heeft. Wat inspireerde u?"
De schrijver grijnsde en antwoordde: "Ik ben bang dat ik een totale geek ben. Ik hou van Star Trek, Dracula, Marvel Comics, Alien, Terminator en de klassieke SF auteurs zoals die van Astounding." Kate knikte en merkte op: "Ik zie wat je bedoelt. Dan zijn ook favorieten van mij. Ik zal nooit ontkennen dat ik ook een geek ben. En ook een nerd natuurlijk. Ik hou van hoe de mensheid ijverig probeert om de wereld om zich heen te begrijpen en al millennia dankzij bouwwerken eer bewijst aan de natuur en de sterrenhemel. Vandaar dat ik mij op twee studies richt: astronomie en archeologie. En jij? Ik begrijp dat je ook astronomie doet?" Wally knikte: "Inderdaad. Ik combineer het met natuurkunde. Ik wil gelijk ook goed doorpakken en ik werk ook gelijk aan mijn doctoraat. Ik krijg van mijn universiteit de mogelijkheid om die voorsprong al te nemen."
Kate liet een goedkeurend geluidje horen. "Interessant Wally! Wat denk je ervan, als je dat aandurft, met mij samen te werken? Ik kan hier en daar wat hulp gebruiken en misschien dat ik jou ook kan helpen. Het lijkt me een leuk idee om samen te werken. Ik geniet van je boeken en ik weet gewoon dat jij heel veel in je mars hebt." Wally knikte enthousiast. "Dat zou heel leuk zijn Kate! En misschien dat we elkaar nu al beter kunnen leren kennen. Mag ik vragen of je misschien interesse hebt in date met mij? Ik weet dat ik misschien wat brutaal klink zo maar, ik vind je echt leuk en..."
Kate Phoenix sneed zijn zin af met een wegwuivend handgebaar: "Wally, ik was op weg naar een latenightshowing van een heel leuke film. Een film die jij vast ook leuk vindt. Ik schenk je de eer om mij daar naar toe te nemen en mij daarop te trakteren." Dat laatste zei ze met een lichte blos terwijl ze haar wenkbrauwen suggestief op en neer bewoog.

Wally Valens en Kate Phoenix verlieten enkele uren later zeer tevreden de bioscoop. Wally merkte op: "WOW! Dat was geweldig! Ik was al van plan die film te gaan bekijken, maar ik ben heel blij dat ik 'Ghostbusters' nu samen met jou gezien heb!" Kate was niet minder enthousiast en zei: "Sigourney Weaver was geweldig! Ze is één van mijn favoriete actrices!" Wally schaterde het uit: "Ja! Ik hou ook van haar." Kate vroeg zingend: "Who Ya Gonna Call?" Samen zongen ze het af: "GHOSTBUSTERS!!"
Kate haakte haar linkerarm onder zijn rechterarm en vroeg: "Het is nogal ver waar jij je vakantiehuisje hebt. Heb je zin om met mij mee te gaan? Ik zou het leuk vinden als je bij mij logeerde. Dan kunnen we morgen wat praten over onze studie en hoe we elkaar kunnen helpen."
Wally's hart maakte een sprong van vreugde. "Heel graag Kate! Dat zou ik erg leuk vinden."

In het vakantiehuisje dat Kate huurde maakte Kate voor hem de logeerkamer klaar. Ze drukte een tedere kus op zijn mond en fluisterde: "Slaap zacht Wally Valens."

Na een kwartier slapen werd hij ineens wakker. Hij merkte dat een bloedmooie vrouw bij hem in bed was gekropen. Kate!
Ze kuste hem teder op zijn mond en ze fluisterde: "Ik heb hier altijd van gedroomd Wally. Ik ben je allergrootste fan." Wally duwde haar zachtjes weg en zei: "Dit hoef je niet te doen. Je bent tot niets verplicht!"
Ze schudde haar hoofd en fluisterde: "O, ik wil je. Stuur mij alsjeblieft niet weg. Kus me Wally. Ik hou van je. Ik wil dat jij mijn eerste bent. Geloof me als ik zeg dat alles goed is. Ik gebruik de TESA de Luxe, en die staat aan, We zijn volkomen veilig. Ik ben van jou. Neem me. Doe met me wat je wil."
Wally trok haar zijn armen. Hij fluisterde terug: "Jij bent de vrouw van mijn dromen Kate. Ik hou ook van jou." Hij begon langzaam en teder met haar de liefde te bedrijven, maar zij had andere plannen. Na enkele minuten hield ze zich niet meer in en sleurde hem mee in een maalstroom van passie.

De volgende dag trof Wally Kate aan bij het ontbijt. Ze had net gedoucht en droeg slechts een badjas. Kate had al wat pannenkoeken klaargemaakt en zei met een prachtige glimlach: "Ik hoop dat je lekker geslapen hebt."
Wally antwoordde: "Heerlijk Kate. De mooiste nacht van mijn leven." Wally bloosde even en sloeg zijn ogen neer. Hetgeen Kate deed blozen omdat ze wel kon raden waarom Wally nu bloosde. Verlegen staarde ze even naar de grond en zei: "Sorry dat ik de afgelopen nacht zo brutaal en agressief was. Normaal gezien ben ik helemaal niet zo. Ik moest gewoon de gok wagen. Of je vond me verschrikkelijk en had me gelijk weggestuurd zodat ik gelijk wist waar ik aan toe was, of je zou met mij de liefde bedrijven, al was het maar voor één keer zodat ik wist hoe het was om met een man te zijn. Met de man die ik echt wil hebben zelfs. Ik heb geen zin in soapachtig getreuzel. Ik had het gevoel dat het ijzer heet was en ik heb het gesmeed. Daarom heb ik je besprongen. Ik heb geen seconde spijt. Ik hoop jij ook niet."

Plotseling ging de telefoon. Kate keek naar het nummer dat op het display verscheen, grijnsde en nam de hoorn op. Wally kon alleen horen wat Kate zei.
Kate riep: "Met Cat!" ... "Hallo zus! Leuk je te horen!" Wally ging rechtop zitten. Dat moest Emma zijn, Kate's zus die een keer haar bodydouble was in de film 'Saint Valentine Hospital' omdat Kate een tweeling speelde.
Emma was nu iets langer aan het woord. Kate antwoordde: "Hij is er! Precies zoals die Nieuwsbrief aangaf." Licht blozend voegde Kate er aan toe: "Hij nam met uit op een date. We gingen naar 'Ghostbusters'. En Wally heeft afgelopen nacht in de logeerkamer geslapen."
Weer was Kate een nu minuut stil, maar ze begon steeds meer te blozen. Vermanend zei Kate tegen haar zus: "Jij wil dat Wally ook jou ontmaagdt? Zeg dat niet Emm, ik waarschuw je! Ik zie je straks wel. Doei Emm!" Snel gooide Kate de hoorn op de haak en haalde diep adem.
Wally grinnikte. Hij kon zich wel iets voorstellen hoe 'Emm' en 'Cat' met elkaar omgingen. Hij had zelf een broer genaamd Adrian en sommige gesprekken verliepen nu eenmaal raar af en toe.
Kate haalde haar schouders op en mompelde: "Dat was dus Emm, mijn lieve, lichtelijk gestoorde zus, die onze bruiloft al aan het plannen is omdat je mij de afgelopen nacht ontmaagd hebt. Pas heel goed op met haar! Emma leent alles van me: suiker, thee, mensen, fietsen, auto's. Je kunt het zo gek niet bedenken. Jij gaat straks ook voor de bijl. Ik was actrice en mensen verwachten dat ik me misschien gek en onverantwoordelijk gedraag, terwijl Emma, leerlingverpleegster, als heel serieus en verantwoordelijk wordt gezien. Het is absoluut precies andersom! Maar ondanks haar gekheid is ze ook hartstikke lief. Wees ook lief voor haar want dat verdient ze. Ze komt straks ook logeren hier!"

Kate concentreerde zich vervolgens weer op het ontbijt en vroeg schalks: "Hou je echt van pannenkoeken?"
Wally grijnsde: "Jazeker! Naturel, licht gezoet en met wat poedersuiker!" Kate knipoogde naar hem: "Weet ik. Ik heb alles over je gelezen waar ik kon krijgen. Mijn complimenten aan Scarlett Theron voor het maken van die nieuwsbrief!" Ze schoof hem een bord toe en zei: "Geniet! Ik weet dat je dit normaal niet als ontbijt hebt, maar ik heb zin je eens lekker te verwennen. Om te vieren dat we gaan samenwerken." Op serieuzer toon voegde ze er aan toe: "Ik mag je echt heel graag. Ik hoop dat wij in ieder geval goede vrienden zullen worden."
Wally knikte en zei: "Dat hoop ik ook Kate." Hij sloeg zijn ogen neer. "Ik moet je eerlijk bekennen dat ik eigenlijk op meer hoop. Je bent zo ongelooflijk mooi! Ik droom al sinds de zomer van je en om hier de afgelopen uren bij jou te zijn is gewoon het paradijs op Aarde voor mij. Jij bent de vrouw van mijn dromen." Kate beet op haar lip en merkte op: "Tja, dromen.... Ik droom ook van jou moet ik toegeven." Lachend voegde ze eraan toe: "Mijn grootmoeder zegt altijd: 'Dromen zijn bedrog, schijt je 's nachts in bed, dan vind je het 's morgens nog!" Wally moest nu ook lachen en merkte op: "De mijne zegt dat ook! Hoe leuk is dat! Ik denk dat onze grootmoeders het best met elkaar zullen vinden." Nog steeds lachend zei Kate: "Je loopt echt hard van stapel! Je gaat er nu al vanuit dat we elkaar zelfs aan onze families gaan voorstellen."
Wally stond op en greep haar voorzichtig bij haar schouders. Hij keek haar diep in de ogen en zei: "Daar hoop ik echt op. Voor mijn gevoel hebben we eigenlijk al een echte relatie. In alle eerlijkheid: Ik hou echt van je. De afgelopen nacht was heerlijk. Ik heb in je het paradijs gevonden en ik zal je nooit afstaan." Met een klein stemmetje reageerde Kate gelukkig positief op zijn romantisch ouverture: "Je hebt gelijk. Ik voel hetzelfde. Ik hou ook van jou." Ze ging op haar tenen staan en kuste hem zachtjes op zijn mond.
Ze ging weer zitten en wees naar de stapel pannenkoeken. Ze merkte op: "Ga zitten en eet je pannenkoeken voordat ze koud worden. Want je zult al je energie nodig hebben de komende nacht." Dat laatste zei ze met een schalkse grijns.

De dag verliep rustig. Wally en Kate maakten een aantal strandwandelingen en maakten plannen voor een zeer nauwe samenwerking met elkaar. Daarnaast spraken ze over zijn schrijverschap en hun hobby's. Ook serieuzere zaken gingen ze niet uit de weg. Van politiek tot filosofie tot religie en ze merkten meer een meer dat ze op veel dingen op één lijn zaten. Na verloop van tijd merkte Wally tot zijn genoegen dat ze elkaars handen waren gaan vasthouden.
Bij de laatste wandeling gingen ze nog even langs Wally's strandhuisje alwaar hij zijn kleding en andere spullen ophaalde omdat het praktischer was dat hij bij Kate introk. Kate schepte een groot genoegen in het hem helpen daarbij. Voor haar was het echt het begin van samenwonen met de man waar ze heftig verliefd op was.
Na het avondeten bekeken Wally en Kate nog wat films op televisie samen waarbij ze samen op één bank zaten. Kate zat rechts van hem. Hij had zijn arm om zijn mooie nieuwe vriendin heengeslagen waarbij ze hem het privilege schonk om haar in haar hals te mogen kussen.
Wally besloot wat vroeger naar bed te gaan. Hij was nog moe van de afgelopen nacht.

In de nacht, minder dan 24 uur nadat hij voor het eerst op het strand zag, kroop de mooie roodharige vrouw wederom in zijn bed. Ze kuste hem en ging schrijlings op hem zitten. Ze was deze keer zelfs nog energieker en agressiever geweest dan de vorige nacht, want nadat ze even de logeerkamer was uitgegaan kwam ze weer terug in zijn bed met zelfs nog meer energie en enthousiasme. Ze was gewoon onverzadigbaar. Ze verslond hem gewoon. Urenlang bedreven ze gepassioneerd de liefde met elkaar totdat ze uitgeput op zijn lichaam in slaap viel. Wally sloeg zijn armen stevig om haar heen en viel uiteindelijk ook zelf in slaap. Zijn laatste gedachte was aan een citaat uit de Spider-Man strips. Hoe Mary Jane Watson ooit tegen Peter Parker zei: "Face it Tiger. You just hit the Jackpot."

De ochtend daarna werd Wally alleen wakker en trof hij bij het ontbijt niet alleen Kate maar ook Kate's zus Emma aan. Beiden droegen slechts herenoverhemden. Die van hem. Ze hadden die uit zijn koffers gevist. Wally stak zijn hand uit en schudde die van Emma stevig. Enthousiast zei Wally: "Hallo Miss Phoenix, leuk u te ontmoeten. U deed het geweldig als Kate's bodydouble. U bent echt heel erg mooi. De critici hadden gelijk met de term 'krankzinnig sexy'! Je lichaam is echt volmaakt!"
Emma bloosde en zei: "Het waren maar een paar korte scènes, maar ik vond het leuk om een keer te doen. Heel erg spannend ook om uit de kleren te gaan en het doet me een groot genoegen dat jij me mooi vindt. Ik hou me eerlijk gezegd het liefst met verpleging bezig." Verlegen sneed ze een ander onderwerp aan: "Toen ik gisteren Kate belde heb ik schijnbaar enige consternatie veroorzaakt. Toen ik tegenover haar die grap maakte over dat ontmaagden. Maak jij je alsjeblieft geen zorgen Wally. Ik ga je dat niet echt vragen. De waarheid is dat ik al heel erg ontmaagd ben."
Kate sloeg haar handen voor haar mond en vroeg: "Echt? Maar je hebt nog niet eens een TESA! Wanneer? Ik wist niet dat je al iemand had? Ik wil alles weten: Wanneer, Wie en waar?"
Emma bloosde heftig en antwoordde: "Afgelopen nacht Cat, iemand die ik zeer recent heb leren kennen en hier heel dichtbij. Meer zeg ik niet. Het is zelfs maar de vraag of het wat met hem wordt verder. Hij is al bezet."
Kate kalmeerde een beetje en merkte op: "Oké Emm, als je maar gelukkig bent. Het was dus niet zo'n beste ervaring?" Emma schudde haar hoofd en zei dromerig: "Integendeel. Ik kon niet genoeg van hem krijgen. Hij deed werkelijk alles goed en hij is ongelooflijk lekker. Hij is een echte Adonis." Met een stoute glimlach voegde ze er aan toe: "Zoals Wally hier jouw Adonis is Cat. Weet je wat? Dat wordt voortaan mijn bijnaam voor jouw Wally! Adonis!" Emma klapte in haar handen en schaterde het uit. Kate kon alleen maar heftig blozen. Zus Emm was weer aardig op dreef, maar de gekke druif bedoelde alles goed.
Toen Emma weer wat rustiger werd vroeg ze: "Wally, wat weet jij van amateurbeachvolleybal? Cat en ik dromen er al een paar jaren van een team te vormen. We hebben alleen een coach en een verzorger nodig. En een masseur. Jouw handen zien er geweldig uit en ik wil wedden dat jij ons heel goed en lekker zou kunnen masseren. Mijn lichaam verlangt een stevige aanpak en een happy end." Emma keek Kate intens met op en neer bewegende wenkbrauwen aan en bewoog in stilte haar mond alsof ze wilde zeggen 'Elf vingers.' Kate hapte naar adem en keek in lichte paniek naar Wally.
Wally zelf haalde zijn schouders op en zei, Emma's geluidloze opmerking negerende: "Ik wil het wel leren. Het lijkt me leuk en interssant. Ja, ik ga jullie daarbij helpen." Vervolgens knipoogde hij naar Kate die nu eindelijk kon ophouden met blozen. Emma klapte nogmaals in haar handen en riep: "Heerlijk! Ik weet al een naam voor ons team: 'The Girls of Adonais'! Omdat jij een God bent en wij volledig van jou zijn!" Giegelend voegde ze eraan toe: "Zie je wat ik daar deed! Referentie die wij Trekkies snappen."

Wally bloosde toen hij een ander delicaat onderwerp aansneed: "Zussen Phoenix, zouden jullie mij ter wille zijn en straks bij de trainingen misschien jullie haar anders willen dragen dan de andere zus? Als je begrijp wat ik bedoel... Jullie zijn volslagen identieke tweelingen en waarschijnlijk dat ik op den duur jullie wel uit elkaar leer houden, maar..." Kate onderbrak hem door haar linkerhand op steken. Nadat ze een slok sinaasappelsap had gedronken merkte ze op: "Ik begrijp je. Zelfs onze ouders vroegen daarom toen we nog jong waren. Ik draag mijn haar vaak in Pony Tail. Emm hier heel vaak in Pig Tails. Geen probleem schat. Doen we met liefde en plezier." Emma knikte enthousiast en riep: "Natuurlijk! Alles voor onze Adonis. Wij zijn jouw meisjes en we zijn allebei heel erg verliefd op je." Snel kuste Emma verlegen zijn wang.
Kate opende de koelkast om een vers pak sap te pakken en hield even haar adem in. Kate beet op haar lip en zei boos tegen Emma: "Ander onderwerp. Ik had in mijn koelkast nog een pak met dertig roomsoesjes staan. Er zijn er nog maar tien zuslief. Hoe laat ben je de afgelopen nacht binnengekomen en waarom vroeg je niets? Je pakte het maar gewoon?" Emma haalde haar schouders op en zei: "Ik ben op tijd binnengekomen. Je zult niks gehoord hebben omdat de muren van dit vakantiehuisje zo dik zijn. Je zou iemand op gruwelijke manier kunnen vermoorden en niemand zou het merken. Voor wat betreft die soesjes, jij zegt altijd dat ik alles van je mag hebben, zonder dat ik het hoef te vragen. Omdat jij, Cat, zo'n geweldig goede en lieve zus bent. Ik heb afgelopen nacht gewoon gepakt waar ik zin in had en het was heel erg lekker. Ik zou het zo weer doen! Jouw smaak is zo ongelooflijk goed! Ook die roomsoesjes smaakten heel erg lekker!" Emma maakte ineens een heel bedroefde, schuldige, indruk toen ze Kate heel zuur zag kijken. Kate liep op haar af en omhelsde haar. Kate streelde Emma's rug en zei: "Je hebt gelijk schat. Ik ben een beetje nerveus denk ik. Sorry dat ik je zo afsnauwde. Ik hou van je Emm. Alles dat van mij is, is ook van jou. Je mag pakken waar je zin in hebt." Emma kuste Kate op haar mond en merkte op: "Dank je Cat, dat doe ik!" Ze gaf snel Wally een knipoog en met haar mond gaf ze hem een luchtkus.
Wally haalde opgelucht adem. Hij was blij dat de zussen weer vrede hadden gesloten. Met zijn eigen broer Adrian had soms ook een conflict, maar dat was echt heel zeldzaam. Met zijn oudere zussen was altijd alles goed.

Opgewekt riep Emma na het ontbijt: "Ik voel me wat plakkerig en ik ga eens lekker een douche nemen. Als Wally een beetje milieubewust is mag hij met me meedoen en mij volledig inzepen. Hij zal ook wat plakkerig zijn. Dankzij jou natuurlijk, mijn lieve zus." Kate keek haar boos aan en wees naar het gat van de deur. Emma begreep de hint en snelde heupwiegend richting de badkamer met een wel heel stoute glimlach.
Vlak voordat ze de keuken verliet draaide Emma zich om en zei: "Wally, als Cat toevallig heeft beweerd dat ik de stoute zus ben en zij de brave die normaal niet zo agressief en brutaal is, dan moet je haar niet geloven. Cat is volledig agressief en neemt gewoon wat ze wil hebben. Zodra ze jou op het strand zag was je lot bezegeld."
Langzaam deed ze het overhemd uit en gooide het naar zijn hoofd. Vervolgens liep ze achterwaarts de badkamer in en zei ze sensueel: "Wally heeft me in de film toch al volledig naakt gezien en hij vindt me mooi."

Kate wendde zich tot Wally en zei: "Emm is vandaag weer aardig op dreef. Wen er maar aan! Ik vrees dat ook zij echt serieus verliefd op je is, dus pas maar goed op. Emm is zo gek als een deur, maar breek haar hart niet alsjeblieft." Vervolgens sloeg ze haar ogen neer en fluisterde: "Ik moet je bekennen dat je mij de afgelopen dagen nerveus hebt gemaakt Wally. Ik heb je nu de afgelopen nachten besprongen, maar ik was zo bang dat je me niet lekker vond dat ik, voordat je ontwaakte, telkens weer weg was. Ik durfde je eventuele kritiek in bed niet aan. Maar nu ik je de hele tijd naar me zie staren weet ik dat je mij goed vond. Jij vindt mij lekker. Je hongert echt naar me. Tenzij ik me gruwelijk vergis. Wil je mij nog steeds? Ik wil je hierbij uitnodigen om de logeerkamer te verlaten en de komende nacht in mijn bed te slapen. Ik beloof je dat ik in de ochtend er nog steeds zal zijn. Ik wil in je armen wakker worden. Als je ja zegt op mijn voorstel, dan weet ik je mij goed vond en dat je mij echt wil hebben."
Wally sloeg zijn armen om haar heen en zei: "Ja. Kate, je bent de beste en vurigste minnares die ik ooit gehad heb. En ik voel gewoon dat jij het beste bent dat mij ooit is overkomen. Ik ga mijn spullen onmiddellijk naar jouw kamer brengen." Wally kuste Kate op haar mond en ging aan de slag. Nadat hij zijn spullen had overgebracht besefte hij dat hij niet wachten kon. Meteen bedreef hij weer de liefde met Kate.