Love of My Life*** *** *** *** Tijdlijnen. Timelines.

Wat Charisma Wil

Oorspronkelijk: 2021.

Het is 1988. Het Valens Prime universum.
Sue Fontana schreef onder het pseudoniem 'Henriëtte Astrid Young (HAY)' haar eerste boek. Een superspannende psychologische thriller geschreven in de eerste persoon enkelvoud. Het was tegelijkertijd ook een liefdesbrief aan mij gericht.
De roman ging over een hevig verliefde vrouw genaamd Jeannie Annelyn Denise Elizabeth King ("JADE King") die haar leven wil koppelen aan de man waar ze haar zinnen op heeft gezet.


Ze noemt zichzelf, wanneer ze een nachtclub bezoekt, 'Cornelia Angela Linda Charisma' ("CALC", omdat Jeannie een wiskundig genie is met een IQ van 200 gecombineerd met een zeer hoog libido en een alles overheersende obsessief-compulsieve stoornis waarbij ze telkens een hyperfocus heeft op één onderwerp of één persoon) en probeert daar de man die ze wilt hebben te verleiden. Ze doet dit door allerlei psychologische spelletjes met hem te spelen en aan het einde, na drie intense maanden, krijgt ze hem ook. Volledig. De laatste, legendarische, slotzinnen van de roman worden gesproken door de door haar veroverde man, vlak nadat ze hem ten huwelijk heeft gevraagd:
"Je wilt me trouwen? Hoe durf je dat nog te vragen? Waar haal je die euvele moed vandaan? Je speelde drie maanden lang spelletjes met me. Je zegt dat dit je grote plan is om mij te verleiden, mij te veroveren! Dat je die drie maanden echt nodig had om deze stap te zetten om mij definitief aan de haak te slaan en in het huwelijksbootje te krijgen! Drie maanden Charisma? Drie verdomde maanden?!? Lieve schat van me, je had me al na drie seconden! Drie seconden nadat ik je daar in die nachtclub zag was ik verloren. Je had me nog niet eens gezien en ik wachtte met het in je blikveld lopen. Ik wilde gewoon van je schoonheid genieten. Je gestalte volledig in mij opnemen. Ik hield dat drie minuten vol. Ik werd bang dat een andere man je zou benaderen. Toen zorgde ik ervoor dat je me zag. Ik zag je ogen groot worden en heel snel draaide jij je hevig blozend om. Je sloeg in verlegenheid je handen voor je gezicht en het leek erop alsof je de nachtclub wilde ontvluchten. Vervolgens keek je mij weer aan en ik zag je glimlachen. Zo heel speels! Zo bijzonder stout! Ik zag je ogen. Ik wist op dat moment al dat je van mij was. Je had je besluit genomen en ik wachtte af hoe je mij zou benaderen. Toen begon jij je spel met mij te spelen en geduldig wachtte ik op dit moment. Het moment waarvan ik toen al zeker wist dat het zou komen. Het moment waarop we elkaar zouden toebehoren. Drie seconden had je nodig om mij verliefd op je te maken. Drie minuten had ik nodig om mijn moed bij elkaar te rapen. Drie uren had jij nodig om mij voor het eerst in je bed te krijgen. Drie dagen had ik nodig om te beseffen dat ik nooit meer aan je zou ontsnappen. Drie weken had jij nodig om je spelletjes te verzinnen om met mij te spelen. Drie maanden hadden wij nodig om echt serieus te worden. Ik hou van je. Je zegt dat je met mij wilt trouwen? Ik zeg 'ja' schatje, natuurlijk wil ik met je trouwen."

Sue's boek was een groot succes en het zorgde ervoor dat ik door had dat ze graag wilde dat ik haar ten huwelijk vroeg. Ik vroeg haar daarom ook ten huwelijk en nog datzelfde jaar werd Sue Fontana mijn vrouw. Ons huwelijk werd groots gevierd met familie en vrienden.

Op de receptie sleurde mijn zus Ariana mijn bruid het podium van de feestzaal op en 'dwong' haar om mee te doen aan de act van 'de twee Zweedse zusjes' 'HOI' (Helga og Inga). Sue had zo'n lol dat ze later besloot om samen met haar schoonzus mee te doen aan amateur cabaret onder de naam 'HOI'. Ik bleef niet gespaard op de receptie. Sue sleurde mij ook op het podium en ik 'mocht' karaoke zingen. Met 'HOI' als mijn achtergrondkoor.

Tether Twins*** *** *** *** Tijdlijnen. Timelines.