Supermodels / Zangeressen: 'MacM'

Oorspronkelijk: 2016

De relatie tussen Wally Valens, Kate Phoenix en 'MacM' was geen echt deel van de latere Surf City Halloween Cosplay.

'MacM': Zeer goede heavy metal band, maar tevens heel controversieel. Daar waar de 'Rolling Stones' de 'stoute broertjes' van de 'Beatles' werden genoemd, zo waren 'MacM' de 'stoute zusjes' van de 'Go-Go's'. Ze leefden echt het Rock leven en hadden talloze fans. Onder hen ook Wally Valens en Kate Phoenix die ze een privé 'concert' gaven in 1990 in het weekeinde na hun vrijgezellenfeest waarop ze hoofdact waren.
Tijdens het feest speelden ze een aantal eigen nummers en coverden ze ook nummers van 'The Beatles', 'The Kinks', 'The Animals', 'The Moody Blues', 'The Rolling Stones', 'Queen', 'U2', 'The Supremes', 'Tina Turner', 'Heart', 'Deep Purple', 'Led Zeppelin', 'Chi Coltrane', 'Black Sabbath', 'Joan Jett', 'Patti Smith' en zelfs 'ABBA'. Diverse keren lieten ze Wally Valens meezingen en merkten ze op dat zijn stem veel leek op die van Freddie Mercury, de zanger van 'Queen' en dat hij kon dansen als Mick Jagger, de zanger van de 'Rolling Stones'.
Na het vrijgezellenfeest 'ontvoerden' ze Wally Valens en Kate Phoenix in hun bestelbusje en brachten ze een lang weekend door in een motel dat ze heel goed kenden.


Zijnde allen James Bond fans speelden de dames op vrijdag voor Wally Valens en Kate Phoenix eventjes voor 'Bond Girls'.

Marilyn Linda Bowker (als Naomi)

Agneta Laura Rigg (als Honey Rider)

Catherine Helena Hathaway (als Holly Goodhead)

Mary Diana MacGraw (als Anya Amasova)


Op zaterdag deden de dames zich voor als een aantal van hun favoriete actrices. Waarbij gezegd kan worden dat die actrices veel op hen leken.

Marilyn Linda Bowker (als Michelle Mercier)

Agneta Laura Rigg (als Sharon Stone)

Catherine Helena Hathaway (als Connie Sellecca)

Mary Diana MacGraw (als Megan Gallagher)


Op zondag speelden ze nogmaals voor 'Bond Girls'.

Marilyn Linda Bowker (als Solitair)

Agneta Laura Rigg (als Domino Petachi)

Catherine Helena Hathaway (als Fatima Blush)

Mary Diana MacGraw (als Plenty O'Toole)


Omdat ze een belangrijke muzikale bijdrage aan de wereld hadden gegeven kregen ze later van de commandant van de originele NIS Batar de beschikking over de NIS Memphis. Bijgevolg maakten ze later direct deel uit van Kegar. Een ander interessant feit was dat de vier dames samen een achterkleindochter kregen genaamd Imogen, de moeder van Scarlett Theron en Meika Parker.