Ambrovitale.

Oorspronkelijk: 2023.

In het jaar 1966:
Heather Terstark-Locke test een experimenteel middel op zichzelf waardoor ze er voor altijd er uit al zien als de leeftijd die ze nu heeft. Ze geeft haar kloon stiekem hetzelfde middel waardoor zij vanaf achttienjarige leeftijd haar uiterlijk niet ouder zal zien worden. Ook intern doet het middel haar lichaam goed. Omdat Heather heel veel van haar hartsvriendin Jade houdt, krijgt Jade ook het middel. Net als Heather gelooft Jade ook heilig in de Vrije Liefde en het Open Huwelijk. Jade is zelf al weduwe en wil zich niet beperken in relaties. Omdat het middel dat ze nemen hun ware leeftijd maskeert noemen de dames zich Stealth Cougars.
Omdat het middel zeer succesvol en veilig is brengt Sean Terstark Senior samen met zijn vrouw Heather het middel, Ambrovitale dat zesdimensionale hypernucleonen bevat, op de markt en verdienen ze er fortuinen mee. Bijwerkingen van Ambrovitale zijn dat het ook zeer goed werkt om ziektes, en dan vooral geslachtsziektes, te bestrijden en te voorkomen, en dat de aantrekkingskracht, het libido, de potentie en de vruchtbaarheid erdoor magnitudes versterkt worden.
Heel populair is spiraaltje met Ambrovitale van Terstark Enterprises (Terstark Enterprises Spiraal Ambrovitale, de TESA) dat vrouwen volledig zelf zich bij henzelf kunnen inbrengen om zich te beschermen tegen alle ziekten, ongewenste zwangerschappen en dat hun lichamen constant van een stroom Ambrovitale voorziet zodat ze nagenoeg eeuwig mooi en jong blijven. Het meest luxe model is van buitenaf met een radiografisch signaal af te stellen en uit te zetten en heeft een cryogene opslag voor het duurzaam opslaan van mannelijke gameten zodat deze later gebruikt kunnen worden.
Voor mannen zetten ze de Terstark Enterprises Interne Protectie (TEIP) in de markt dat via een eenvoudige medische ingreep is in te brengen en dat ook radiografisch is aan en uit te zetten. Ook dit is bedoeld tegen ongewenste zwangerschappen en beschermt ook beide partners tegen alle ziektes.
Latere edities van deze instrumenten TESA en TEIP, vanaf 1980 op de markt komende, krijgen de bijnamen 'Death Star' en 'Planet Killer', omdat ze zoveel krachtiger zijn. En de reclamebureaus die het product promoten zitten vol Warsies en Trekkies.
Diverse beroemde fotomodellen en actrices worden ook in hun campagnes ingezet en in 1984 is Kate Phoenix het gezicht en lichaam van de campagne van dat jaar.

De Ambrovitale wordt ook sterker en in zeldzame gevallen muteert het diverse gebruikers in hoge mate. Ze krijgen bijzondere gaven. Veel van hen worden zelfs alle zes Ts machtig:

  1. Telepathie;
  2. Tele-empathie;
  3. Telekinese;
  4. Teleportatie;
  5. Temporaal transport; en
  6. Transdimensioneel reizen

Mensen die dat kunnen worden snel een soort 'Goden' genoemd en ze zijn beroemd bij het grote publiek. Gefascineerd is men ook door het feit dat sommige van deze 'Goden' ook in het niets verdwijnen soms en later ook weer opduiken. Kennelijk naar andere dimensies. Het wordt zelfs bijna gemeengoed.
Diverse autoriteiten maken zich wel zorgen hierover en de 'Ambrovitalen', zoals die mensen worden genoemd wordt gevraagd of ze hun gaven niet willen misbruiken. De machthebbers zijn ook blij dat het een redelijk zeldzaam verschijnsel is. Eén op de drieduizend mensen gebruikt deze middelen van Terstark Enterprises en de bijzondere bijwerkingen komen ook alleen voor bij één op de drieduizend gebruikers. Het aantal 'Ambrovitalen' is daarom in het midden van 1985 minder dan 600. Terstark Enterprises zorgt ervoor dat latere versies minder krachtig zijn en daarom blijft het bij deze relatief kleine groep.